Ministar policije Bratislav Gašić prvi na listi SNS za lokalne izbore u Kruševcu

Ostavite komentar


  1. Ovi lokalni ljudi, keramičari, roštiljdžije, kuvarice, vozači, lažni diplomci i doktori su nezaluženo promovisani u državne ministre i najviše rukovodioce. Oni su krivi zbog gladnog d…ta, svesni da ne zaslužuju takva mesta. Oni su tragične figure odnarođene i pokvarene, bolesno nacionalističke, srpske elite. Stideće se Srbija Vučićevog vremena, ali potomcima možda neće nedostajati stida, ali faliće ogroman opljačkani novac u džepovima bitangi i flentera.

  2. Ja iz Kruševca i on, pa za 12 godina njihove vlasti, šta imam ja a šta on preko brata, dece, supruge i povezanih lica. Ja samo dugove i neizvesnost sutrašnjeg dana a on strah da ne izgubi na izborima da bi sašuvao nezasluženo. I brat je stigao do diplome kao i on, preko noći. U proseku svima nam je dobro.

  3. Ајде нека је са срећом, само да оде из МУП-а, овде је све урнисао. Цео систем је разглавио. А гађанима Крушевца желим да издрже, ипак је њихов.

  4. Човек је довео МУП дотле да полицајци коментаришу како се уграђује на свакој клими и кречењу.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.