Ministar Rade Basta traži da se Vlada izjasni o sankcijama Rusiji: „Za uvođenje sankcija sam“

Ostavite komentar


  1. Kako to zamišljate, da preko Instagrama u vazduh šaljete poruku srpskoj vladi da se pojedinačno izjašnjava oko sankcija? Pa valjda Brnabićka treba da zakaže sednicu vlade itd., Ili ta gdja više nije premijer a to nam niko nije saopštio!

  2. Баста доста.Ви министар !?Идите одакле сте дошли у Србију.Баста Доста!!!

  3. Ovaj mulac je za nesto? Ne mogu da verujem. Interesuje me ko mu je napisao ovo.

  4. Зашто тако не причасте пред изборе, ништарије, лажљиве.

  5. U kojoj to zemlji ima da jedan ministar preko drustvnenih mreza poziva vladu ciji je clan da se izjasni o bilo cemu a pogotovo o sankcijama prema nekoj trecoj drzavi a sve to uz parolu da se pomogne predsedniku? Visi stepen ludila.

  6. Pa ako covek trpi pritisak ,neka lepo da ostavku i povuce se iz politike iz zdravstvenih razloga ionako ima dijagnozu …..I resen problem

  7. Napad na Srbiju je zestok.Ovo je gore od Osmanlija.Sad,svi znamo ko nam je neprijatelj,ali ima ona-ako ne mozes da ga pobedis,ti mu se pridruzi.Znaci,novo turcenje.Ovaj put,demokratski.

  8. Počelo je počelo, ovo je namerno pušten probni balon, rusofili na aparatima. Žalosno je što će sankcije uvesti pravdajući se pritiscima zapada, a ne zbog agresije bolesnog diktatora na Ukrajinu, ubijanje civila, uništavanje infrastrukture i rušenje čitavih gradova.

  9. U Srbiji se ionako „ne važi“ odluka vlade, nego samo ono sto Vucic odluci tako da je ovaj predlog nesto najbesmislenije sto sam cuo u poslednje vreme !

  10. Znamo ko je bio agresor na Srbiju! Kosovo je Srbija,!Oteli nam parče zemlje ,a uskoro kreću i na Vojvodinu!Nikada NATO !

  11. Rade Basta kao ministar ne može zahtevati od vlade srbije da uvede sankcije Rusiji Rade se okitijo američkom i zastavom EU i ako nije ni amerikanac ni evro član unije.Kakav je to mimistar da ponižava predsednika i vladu i da inzistira na nečemu što nije tema ni u skupštini ni u vladi ni u parlamentu.Radetu se žuri da se pridruži agresorima na srbiju a ne da im kontrira i da traži od agresora na srbiju da nam vrate kosovo srpskinjeruzalem kojeg otimaju javno Rade im u tom pomaže slažući se sa agresorskim kršenjem medjunarodnog prava i povelje una.Rade bi kurtija da nagradi a braću srbe da ponizi kako podli izdajnik mora da je iz opozicije doknse tako brutalno obnaša

  12. Ima radnog iskustva po osnovu stranačkih funkcija – lepo pokazatelj dokle smo došli. Eto taj će da nam vodi privredu. Neka ovaj gospodin prvo pokaže koje su to štete koje trpimo (svi znamo da ih nemai da je FDI prošle godien bio rekordan) i nek iz svog džepa nadoknadi cenu gasa za privredu i građane.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.