Ministarstvo pravde: Polutačni i tendenciozni navodi o imovini ministarke Kuburović

Ostavite komentar


  1. Au, pa siromasnijih ministara nema nigde na svetu. Ovako bogat narod mora imati i bogatije vlastodrsce. A i deluje mi dosta ispijeno, neuhranjeno.

  2. Znači, naši političari se groze korupcije.
    I zbog te gadljivosti nisu u stanju i nemaju želje i volje da se bore protiv.

    KO JE ONDA U SRBIJI KORUMPIRAN ?

  3. Gos.ministarka,ima platu ispod sto hiljada,pa bi bilo inerensantno,a pre svega poucno da nam da recept kako je sa tim iznosom moguce tako lepo ziveti,a jos,i odvajati,i sticati.
    Nestrpljivo cekamo recept

  4. Polutačna? A šta je tačna? Zar nisu svi dužni da daju TAČNE podatke o imovini?

  5. Ma da …znamo da je gospodja ili gospodjica Kuburovic “ stidljive “ prirode pa se verovatno “ stidela “ da prijavi sve sto ima kao imovinu …prover’te molim vas ….svoju stidljivost je dokazala ne braneci SVOJ zakon o “ nestalim bebama “ u Narodnoj Skupstini R. Srbije vec je Nebojsa iz Bg – a ( koji se nicega ne stidi ) odbranio “ brilijantno “ a odmah je i izmenjen posle „urlika “ roditelja koje gospodjica Kuburovic ni pitala nije za stav ili misljenje

Ostavite komentar


Politika

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje 6

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje

Na poziv predsednice Skupštine Srbije, a u okviru dijaloga o poboljšanju izbornih uslova, poslaničke grupe razgovarale su sa predstavnicima rukovodstava javnih servisa RTS i RTV. Generalni direktor RTV-a Goran Karadžić za N1 kaže da na sastanku nisu čuli ništa novo iz plejade zamerki, koje su stalno prisutne kada je o javnim servisima reč.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.