Ministri G7: Pozivamo Srbiju da se uskladi sa EU i uvede sankcije Rusiji

Ostavite komentar


  1. Opet „upakovane“ ucene. Vrlo demokratski , ali da vidimo prvo šta sa KIM…

  2. Budite vi tu, sad cemo mi da dodjemo , samo da odnesemo Konstrakti sapun…

  3. Ако Србија уведе санкције, издаће не само једног од врло мало преосталих пријатеља, већ и пре свега саму себе.

  4. Pruka eu jasna , odsecite granu na kojoj sedite pa cemo vam odmah uvesti kosovo u UN, proglasiti genocidnim narodom i naravno imacete priliku da se smrzavate , izdajte prijatelje i za jedno par stotina godina eto vas u eu. Hvala ja necu

  5. Gradjani Srbije pozivaju EU da se uskladi sa sopstvenim odlukama i koliko sutra vrati srpsku policiju na KiM (Kumanovski sporazum) i osnuje ZSO (Briselski sporazum).
    Kada smo vec kod Rusije i Ukrajine takodje pozivamo EU da ohrabri i pod pretnjom izvacivanja iz EU natera Nemačku i Francusku da nateraju Ukrajinu da ispuni Minsk 1 i Minsk 2 dogovore.
    Onda mozemo da sednemo da pričamo o uskladjivanju Srbije tj. zašto uopšte da se uskladjujemo. Što se Turskoj ne kaže da se uskladi i one je kandidat za EU?

  6. Proglasili nas genocidnim kradu nam nase blago iz Trepce i jos nam i prete dok je puska uperena u njih, nadam se da ce Putin da resi situaciju u svetu jadnom za svagda

  7. Prvo ,gasovod i naftovod da napravite SRBIJI od Ajzdrbedzana i Emirata,da obezbedite ne smetan i neprekidan tok. Drugo da nam ispaltite ratnu odstetu od 2.svetskog rata. Trece da nam isplatite odstetu za uvodjenje sankcija kao i za bombardovanje. Cetvrto,da nam vratite teritoriju kraljevine Jugoslavije.Peto da nam otpisete spoljni dug.Sesto ,da nam uposlite sve radno sposobne gradjane i obezbedite minimalnu platu od 800€ Tada mozemo da pricamo o necem ,do tada ,uradite ovo!!!!

  8. Pozivamo G7 da se prema nama ponasaju kao prema Ukrajini pa cemo im poceti verovati da nas ne vuku za nos kao 20 godina unazad.

  9. I sta sad,svi moraju da sankcionisu rusiju pa makar to bilo stetno za sve nas…ludost nema grsnice…

  10. To nikako ne treba uraditi. Nastupila je velika ekonomska kriza koja, kao što se vidi, ne štedi nikoga, tako da se naš standard ne bi deset puta poboljšao kao što nas ubedjuje naš predsednik, prikrivajući tako propust i nerad vlade. Sada traže sankcije, a posle će i naše vojnike. To ne smemo dozvoliti.

  11. Šta hoćete gadovi- sotone,od srbije više? Neće srbija uvesti sankcije rusi,pa taman daćevas posipaju i sa atomskim bombama.vama pravoslavlje smeta,od pravoslavnog naroda sotona se boji.

Ostavite komentar


Politika

Zasedao Glavni odbor SPS-a, doneli odluke 10

Zasedao Glavni odbor SPS-a, doneli odluke

Glavni odbor Socijalističke partije Srbije jednoglasno je doneo odluku o učešću u vlasti na republičkom nivou, kao i o zajedničkom koalicionom nastupu sa Srpskom naprednom strankom na lokalnim izborima zakazanim za 2. jun.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.