Miroslav Aleksić: Nema više protesta ispred RIK-a, periodično će biti velikih skupova

Ostavite komentar


  1. Kako bre nema?! Zasto je Marinika strajkovala gladju, zasro su nam deca dobijala batine?! Zasto su nam deca uhapsena?!

  2. Nema smisla? Pa ono, koga briga za tamo neku odbranu glasova kada je bitnije zimovanje i skijanje po nekoj planinčugi. Da sam glasao za vas, sad bih bio vrlo besan.

Ostavite komentar


Politika

Vučević u Donjoj Gradini: Ne zaboraviti srpski Jerusalim 10

Vučević u Donjoj Gradini: Ne zaboraviti srpski Jerusalim

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas u Donjoj Gradini, na obeležavanju Dana sećanja na žrtve ustaškog genocida nad Srbima, Jevrejima i Romima u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj (NDH), da je to područje "najveće srpsko polje smrti" i "sveta zemlja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.