Miroslav Aleksić: Odbiti „francusko-nemački plan“, strane firme su ovde zbog profita

Ostavite komentar


  1. Strane firme su dobile sve moguce privilegije i subvencije od države koju im je Vučić omogućio .Najmanji porez, jevtino zemljiste,subvencije za svakog zaposlenog radnika,jevtina radna snaga itd.Takve uslove ne bi imali u svojim zemljama i zato su tu a ne sto vole Srbiju i Vučića.

  2. Gomila proizvoljnih ocena. Za uvodjenje viza sada je potrebna vecina a ne da sve drzave to podrze. Samo uvodjenje viza bi smanjilo nas BDP. Takodje, sankcije ne bi morale biti zvanicne. Firme se povukle iz Rusije a nece iz Srbije. Onda neko pusti laznu informaciju da 90% firmi iz Rusije nije povuceno, ma jok. Tako su neki i 90-ih pricali: ma nece ovo, nece ono, a ono se desilo sve.

  3. Pročitajte opozicionari članak pok.novinara Vasica o nastanku, razvoju i usponu Arkana, pa odgovorite narodu ko je danas Arkan i ko vlada Srbijom.
    Narod zna sta je rak rana Srbije.
    Zasto cutite i zasto je istina jos uvek zakljucana?

  4. „Odbijanjem tog plana Srbija ne bi izgubila ništa, to je sasvim sigurno. U Evropskoj uniji nema konsenzusa za uvođenje sankcija Srbiji, a strane firme su ovde došle zbog svog profita i interesa, a ne zbog političkih razloga“, rekao je Aleksić

Ostavite komentar


Politika

Kurti najavio legalizaciju istopolnih brakova u maju 10

Kurti najavio legalizaciju istopolnih brakova u maju

Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je u Berlinu da će Kosovo ispuniti sve uslove da postane članica Saveta Evrope i da će u maju legalizovati istopolne zajednice i raditi na tome da izađe u susret pravima i potrebama manjinskih etničkih zajednica, uključujući i srpsku manjinu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.