Miroslav Aleksić poručio Đurđević Stamenkovski da su izbori i protest ogolili saradnike režima

Ostavite komentar


  1. Na stranu ova prepucavanja, mada nisu nevažna, ali meni nikako nije jasno zašto se ta „patriotska državotvorna desnica“ nije ujedilnila i uveren sam da bi ostvarila možda i dvocifren rezultat što bi dalo sasvim drugačiju političku sliku u Srbiji.
    Ne delim veći deo vrednosti tog političkog pogleda, ali niko nije dao racionalno objašnjenje za to.
    Voleo bih da se o tome oglase profesori Ković i Lompar, jasno ako žele. Ovako senka sumnji pada na Zavetnike.

  2. Skedeci put ce Milica imati manje od 1%.
    Zasto ne podneses ostavku posle ovakvog izbornog rezultata.

  3. Zavetnici, Dveri, Nestorovićevci, Vulinovi, Sepsovci,… sve iste proxy-stranke, čija je jedina funkcija da po potrebi izigravaju opoziciju. U to se uklapa i predsednikov smokvin list koji glumi predsednicu vlade.

    Taj sistem je najveće licemerje i perverzija, koju je ne samo Srbija ikada doživela.

  4. Ne pada sneg da pokrije breg, vec da sve zveri pokažu svoj trag. Vi ste vas trag pokazali kad niste hteli sa Gospodinom Milosem Jovanovićem, jer niste hteli da prihvatite uslove da posle izbora ne saradjujete sa SNS_om. Protesti to potvrdjuju!

  5. Od danas Milica i Zaverenici za mene ne postoji…sad mi je krivo što sam joj zajedno sa 7 kolega dao glas za Beogradske izbore…sad vidim koje i štaje

  6. Srbi trebaju da shvate da je „Patriotska“ desnica držala Miloševića na vlasti,uništila Srbe van Srbije,držala Šešelja, a sada Vučića,posvađala nas sa celim svetom,unela mržnju i ksenofobiju,omogućila najveću pljačku naroda.Sada nam ova „baba julina „učenica,drži predavanja.Dosta više.Neralni i neostvarivi snovi o „velikoj Srbiji“su često paravan za manipulacije indoktriniranim,neobrazovanim narodom.To nas drži u magli i podrumu već više od trideset godina.Mi nismo azijska zemlja,ni muslimanska diktatura,već smo na tlu Evrope i treba da se držimo evropskih kulturnih i demokratskih vrednosti.

  7. Bosko-MIlica, JEremic, Tadic-Radulovic 7-8% da su izasli u koaliciju . A za 6-12 meseci nakon tehnicke vlade novi izbori uz sredjene birace spiskove, otvaranje media za sve..

  8. Milica je bila radikal,kaoNestorović i ona bi se priklonila AV.Srećom nije imala miraz da donese u taj brak.Nadam se da nikada i neće imati.

  9. Boško je izvršio političko samoubistvo ulazeći u koaliciju sa DB Zavetnicima. Ta „patriotska“ stranka se ili ućuti kad treba podržati smenu nekog iz Vučićevog režima u Skupštini, ili, kao sada, drži stranu lopovskom režimu. Jedini providniji od Zavetnika (bio) je Miša Vacić.

  10. А где је то Мики гутао сузавац .Њега видесмо само када је позивао руљу да направи прстен око Скупштине и више не. Нестаде човек у виду магле.Где је он то гутао сузавац .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.