Miroslav Aleksić poručio Đurđević Stamenkovski da su izbori i protest ogolili saradnike režima 1Foto: Katarina Živanović/Danas

Miroslav Aleksić je, nakon optužbi od strane Milice Đurđević Stamenkovski, izjavio da dok on „guta suzavac“ Zavetnici obavljaju zadatke za koje ih plaćaju njihovi tvorci.

Nosilac liste „Srbija protiv nasilja“ i predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić odgovorio je danas predsednici stranke Zavetnici Milici Đurđević Stamenkovski da su, „ako ništa drugo, izbori i protesti ogolili svakog saradnika režima“.

Đurđević Stamenkovski je ranije danas izjavila da je Aleksić pozvao građane na protest ispred Skupštine grada Beograda, a nakon toga im se nije pridružio.

„Dok ja gutam suzavac i borim se sa narodom protiv krađe na sve moguće načine, vi redovno obavljate zadatak za koje vas uredno plaćaju vaši tvorci“, naveo je Aleksić u odogovoru predsednici Zavetnika na društvenoj mreži Iks.

Đurđević Stamenkovski je optužila Aleksića na istoj mreži da „kao stari Beograđanin poziva narod na upad u Skupštinu Beograda i kaže ‘da uzmemo ono što nam pripada’. Uveče, kada tamo, osim tehničkog osoblja nema nikoga, zgradu u kojoj se odavno čak i ne održavaju sednice beogradske skupštine, opseda grupa od nekoliko stotina demonstranata“.

Prema njenim rečima, ta grupa je kamenicama „zasula prozore, a motkama razbijala vrata“.

„Njima Aleksić izdaje naredbu: ‘Napred, opkolite zgradu’, ali on im se ne pridružuje. To vam je ono: Neki ćete da poginete, a neki ćemo da pošaljemo Đilasa da pregovara“, ocenila je Đurđević Stamenkovski.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari