Đurđević Stamenkovski: Spremni smo da preuzmemo odgovornost u novoj Vladi 1foto FoNet Zoran Mrđa

Predsednica Srpske stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je danas da se razgovaralo o učešću te stranke u novoj vladi, napominjući da su Zavetnici spremni da preuzmu odgovornost i pokažu narodu kako sprovode svoj program u delo.

„Glasači Zavetnika sigurno nisu glasali da bismo sabotirali državu već da bi joj služili“, rekla je Đurđević Stamenkovski za Radio televiziju Srbije (RTS), u gostovanju sa predsednikom Narodne stranke Vladimirom Gajićem.

Na konstataciju voditelja da je sasvim izvesno da će na beogradskim izborima Zavetnici učestvovati u okviru „Pokreta za narod i državu“, Đurđević Stamenkovski je rekla da su razgovori o tome u „nekom finalu“.

Ona je navela da sada na političkoj sceni Srbije postoji podela „na državotvorne i ekstremističke snage“, naglasivši da će Zavetnici sasvim sigurno biti deo ove prve grupacije.

„Pokret za narod i državu nije partijska platforma, nije kao neko novo partijsko ruho, već kao nadpartijski format za očuvanje najvažnijih nacionalnih interesa“, rekla je Đurđević Stamenkovski.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari