Grbović (PSG): Uveseljava me što će Zavetnici ući u vladu koja će sprovesti francusko-nemački sporazum 1foto: Siniša Obrenić

Predsednica stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski će, ukoliko postane deo nove Vlade Srbije, biti deo Vlade koja će „sprovesti francusko-nemački sporazum“ – o putu ka normalizaciji odnosa Srbije i Kosova, ocenio je danas predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Pavle Grbović.

„Moram da priznam da me uveseljava činjenica da će Zavetnici biti deo vlade koja će sprovesti francusko-nemački sporazum“, napisao je Grbović na društvenoj mreži Iks (X).

Predsednica Zavetnika Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je jutros da se razgovaralo o učešću te stranke u novoj vladi, napominjući da su Zavetnici spremni da preuzmu odgovornost i pokažu narodu kako sprovode svoj program u delo.

„Glasači Zavetnika sigurno nisu glasali da bismo sabotirali državu već da bi joj služili“, rekla je Đurđević Stamenkovski za Radio televiziju Srbije (RTS).

Stranka Zavetnici na decembarskim izborima nastupila je u koaliciji sa pokretom Dveri, a jedna od glavnih predizbornih tema bila im je zajedničko protivljenje francisko-nemačkom, odnosno sporazumu u normalizaciji odnosa između Beograda i Prištine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari