Miroslav Aleksić: Tužilaštvo se ponovo pravi mrtvo 1Lena Stevanović

Miroslav Aleksić i Srđan Milivojevic danas su Specijalnom tužilaštvu u Beogradu predali kompletnu dokumetaciju koja sugeriše na malverzacije u projektu izgradnje deonice auto-puta do Loznice.

Kako Aleksić navodi kompletnu dokumetaciju koja podrazumeva i pismo Aleksandra Papića prvi put je javno iznešena u subotu i do danas, pet dana kasnije, nije bilo nikakve reakcije tužilaštva.

Aleksić i Milivojević, kako su naveli, dosli su da ispune svoju građansku dužnost i da ovu dokumetaciju predaju tužilaštvu. Aleksić je rekao da su tražili sastanak sa šefom tužilaštva Mladenom Nenadićem na šta su jutros dobili odgovor da je on zauzet drugim obavezama.

“Očekujemo da tužilaštvo počne da radi svoj posao. Sramota je da se srbija raspada od kriminala i korupcije”, rekao je Aleksić.

Aleksić je naveo da su proteklih godina podnosili prijave za mnogobrojne afere navevši slučajeve Jovanjica, Krušik, Telekom kao primere i rekao da nikada ni jedan odgovor nisu dobili.

Aleksić je nosilac opozicione liste Srbija protiv nasilja i lider Narodnog pokreta Srbije, a Srđan Milivojević je funkcioner DS i kandidat za poslanika na listi SPN.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari