Miroslav Parović: Vučić se obavezao da protera Ruse sa Krima

Ostavite komentar


  1. Ajte molim vas ,Željko Mitrović nam diktira sad politiku , e da li neko čita ovakve gluposti pre objave

  2. Kakva glupost! Stvarno mi nikada nece biti jasni kako pojedince nije sramota takve lazi da iznose u medijima, za koje se zna da ce se dokazati laznima.

  3. Srbija se nikada ne mesa u odnose drugih zemalja.Sramno je da neko tvrdi da se Srbija obavezuje na nesto ili u korist nekih drzava ili naroda.

  4. Da li su ovi ljudi normalni. Kakvo obavezivanje da se Rusi proteraju sa Krima. da li je moguce da je opozicija nesposobna da evo, 11 godina, sastavi neku iole normalnu politicku poruku, vec stalno uhodi vlast, gleda gde se nalazi VUcic, pa izadju sa nekim suludim navodima. Cak kada onaj savetnik Zelenskog nesto demantuje, kao laz da mi oruzjem placamo Ukrajincima da priznaju nezavisnost Kosova, ludilo ne prestaje, vec se broje sati do nove sulude tvrdnje.

  5. Ovo je nesto najbolje sto sam procitala od opozicije ikada, „Vucic ce da protera ruse sa Krima“… Na cemu ste vi ljudi?

  6. Ja sam sve cuo u zivotu ali ovo nisam ocekivao, kakve veze ima Vucic sa Krimom, kakve veze Srbija ima sa Krimom? Gluposti

  7. Kako vas nije sramota sve u opoziciji da pokusavate da uvucete Srbiju u rat sa Rusijom, o cemu vi razmisljate, da li ste normalni?

  8. Dok si Parovicu cutao mnogo si vise vredeo sada kada si ovo iskonstruisao samo na tebi poznat nacin rejting ti je nestao.

  9. Gde si mogao da se setis ove i ovakve izmisljotine,prosto neverovatno sta covek moze da izmisli.

  10. Ova i ovakva izmisljotina izaziva samo ismejavanje Parovica,jer drugi ozbiljniji komentar nema.

  11. Pa ako je Kosovo Srbija onda je i Krim Ukrajina. U čemu je problem, zašto manipulišete

  12. Dnevni list Danas, Nova s, N1 i druge tv stanice i portali treba da napadnu ponasanje opozicije koja nije podrzala Vucica u vezi njegovih nedavnih aktivnosti u Atini, ovakvo ponasanje Vucica je uskladjeno sa EU ocekivanjima, a to znaci Srbija na Zapadu! Ne mogu da vjerujem da citava opozicija nje podrzala Vucica u ovoj konkretnoj situaciji…

Ostavite komentar


Politika

Opozicija odbila Kurtijev poziv: DPK hoće na razgovor, ali o datumu izbora 6

Opozicija odbila Kurtijev poziv: DPK hoće na razgovor, ali o datumu izbora

Premijer Aljbin Kurti pozvao je predstavnike opozicionih partija na sastanak kako bi razgovarali o dnevnom redu za usvajanje niza zakona. Predsednik PDK Memlji Krasnići pozitivno je odgovorio na poziv, prema kojem bi glavna tema sastanka trebalo da bude određivanje datuma vanrednih izbora. LDK i AAK su odbili da učestvuju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.