Mirović: Stefanović snosi odgovornost za postupanje svojih saradnika u slučaju s klanom Belivuk

Ostavite komentar


  1. Nema prve, druge i treće grupe, samo prva i druga, oni koji su prekršili zakon trebaju da se procesuiraju i oni koji nisu kršili netreba da se udaljavaju sa posla i da se sankcionišu jer su radili po zakonu. Ako Stefanović treba da snosi odgovornost za svoje saradnike onda je logično i da Vulin treba da snosi odgovornost za svog vozača koji je prevozio drogu u njegovom službenom autu, kupovinu stana neću ni da spominjem, kao recimo bivši ministar odbrane Gašić, i onaj što mu je vozač ubio ženu na auto putu pa se izgubio deo snimka. A sve to manje ili više narod neinteresuje već ga interesuje kada ćemo dostići standard Nemačke jer su nam cene kao i u Nemačkoj.

  2. Orkestrirana kampanja SNS protiv Stefanovića je odavno počela sa Đukom na čelu. Povremeno se javi još neko iz vrha, ostali ćute i čekaju razvoj situacije. Ima predloge za sankcionisanje policije, za Stefanovića ništa.

  3. Meni je to jasno ali nije Ameriema DEA, FBI i Nemcima BND. Od skoro nije jasno ni Francuzima.
    Svake sedmice njihovi mediji objave nesto novo.

  4. Šta je sa „grupom“ koja se bavila prisluškivanjem predsednika?Mislim da je ta grupa najjača i podatke koje ima su najosetljiviji i kompromitujući?Sve je to čvrsto uvezano.

  5. @Tetka iz Kanade Odličan komentar,zanimvljivo je i ovo sa cenama kao u Nemačkoj a na to pitanje imam odgovor.Onog trenutka kad budemo počeli se ponašamo se kao Nemci u odnosu ka radu,poštovanju zakona i reda,generalno obaveza (to uključuje i izlazak na demokratske izbore čak i ako nemate za koga da glasete i kad su vam svi kandidati „nesimpatični i neulivaju poverenje“) a ne samo prava koje nam omogućava demokratski sistem (koji,opet, upravo zbog tog isključivog stava odbojnosti i radikalnih poteza „za i protiv“ nekog nefunkcioniše u Srbiji)već poštovanje i pridržavanje istog ćemo imati nemački standard tj. srpski rečeno NIKAD!Nažalost,prvo je potrebna sveopšta katarza celokupnog društva na svim nivoima (a to u Srbiji zvuči kao naučna fantastika).Daleko smo mi još od tog cilja i kao narod i kao društvo i kao država.

  6. Sramota svetska umesto da nas stite od mafije u samnom vrhu drzave sve sami mafijasi predsednik i kompletna vlada ubistva droga oruzje pljacke otimanje,, jadni narod koji radi besplatno i jedva prezivljava

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.