Miščević: Pristupanje EU je evolucija, a ne revolucija

Ostavite komentar


  1. Nekada se u SSSR-u, pridruzivalo silom, i protiv voljno, a danas se u EUSSR, ide voljno. A kad se pogleda sve je isto, i u jednom i u drugom slucaju, se gubi sloboda, i postaje obicna kolonija, silama.

  2. Razvoj industrije je evolucija, a EU je vasa revolucija gde grabite sve vise i vise. Pa da ste ratovali 100 godina za ovu drzavu ne bi mogli toliko da dobijete koliko ste ovom vasom revolucijom bez ispaljenog metka porobili celi narod.

  3. Evo luci ja -kada ogroman broj činjenica slučajnom pogreškom podržava isti zaključak, i da se slučajno uklapa u istu shemu . Nije moguća na ovoj teritoriji. A revolucija jede svoju decu .Originalno, demagoška fraza, kojom se opravdavalo međusobno obračunavanje istaknutih revolucionara u borbi za vlast. Samo nova revolucija uklanja rezultate stare revolucije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.