Mislim da će biti previše ljudi za “opkoljavanje RTS”: Žarko Korać o planu protesta Srbija protiv nasilja, u subotu 27. maja

Ostavite komentar


  1. Pa majstore imao si priliku 5 oktobra da promeniš nešto u medijima i ovom narodu učiniš nešto dobro.

  2. Profesor Korać je potpuno u pravu. Ovoga puta Srbija mora da se definitivno oslobodi ovog zlog režima i postane normalna evropska država.

  3. Da li mozemo da zamislimo Srbiju u kojoj svako profesionalno i odgovorno radi svoj posao? Gde nema zloupotreba,krsenja zakona,gde nema korupcije? Da li zelimo takvu Srbiju? Koliko gradjana Srbije, zeli da zivi u uredjenoj drzavi? Zapitajmo se…

  4. Potpuno nejasno zašto uređivači komentara odobravaju očigledne splačine od botovskih komentara

  5. S obzirom da je istekao rok za ispunjenje zahteva, sada treba da ide promena zahteva da se smene oni koji nece da ispune zadate zahteve. Znaci smena vlade i predsednika i postavljanje privremene vlade za sprovodjenje ispravnih izbora.

  6. Vučićevi robovi se javljaju po naređenju, nije lako umoliti za sendvič.

  7. A išao na akademiju mladih lidera SNS da bude predavač. Od tad je pao u mojim očima.

  8. „…da se Srbija posle trideset i jedne godine našla gde je i bila na početku višestranačkog života. Već to pokazuje koliko smo nezadovali u demokratiji. …“
    Tako je, fali na politickoj sceni samo Velja Ilic da opet kaze :’ Ene ga onaj Zare, ni ulicu da predje sam nije u stanju’…

  9. Potpuno je nejasno zašto bilo ko odobrava bilo čije komentare. Oni koji vredjaju i prete neka odgovaraju, one pristojne pustite da pročitamo. Ne treba nam urednik za komentare. To nema logike.

  10. Ne može Srbija biti normalna država, previše se ogrešila. Srbijom vladaju demoni prošlosti, Srbiji treba egzorcizam. Srbi treba jednom godišnje da idu u Vukovaru, Srebrenicu i Batajnicu, da traže oproštaj. Sve dok to ne urade Srbija ostaće ukleta zemlja.

  11. Da li je ovo normalno? Svaki dan Žarko Korać,Vesna Pešić, Boža Prelević!?! I sijaset drugih. Koja je ovo godina 1996,1999,2000?

  12. Da li ce Olivera Kovačević I Bujke , ponovo“ preleteti“?
    Nije civilizovana Srbija kao pre.
    Prošlo vreme blanko poverenja.
    Nismo zaboravili sve one od 1990..

  13. Po količini Vučićevih poslušnika, koji ostavljaju komentare o nekakvom nasilju, obratiti pažnju kod rts-a da ne bude ovih iz tzv. narodnih patrola ili sličnih kriminalaca da ulete u rts kao da su s protesta. Mi znamo ko smo(nismo za nasilje) , a znamo i ko su(nasilje im u dnk) i na šta su sve spremni da bi odbranili mogućnost da i dalje pljačkaju ovu državu. Samo Dostojanstveno!

  14. da li opozicioni tajkuni znaju nešto drugo da urade sem blokiranja, maltretiranja i slično? očigledno da ne..zato ste i ološi jedni nevaspitani!

  15. Prodana dušo, znam te ko zlu paru. Ovaj čovek iz dana u dan sve više puca po šavovima.

Ostavite komentar


Politika

Ko je Novak Nedić : Deset godina na funkciji generalnog sekretara Vlade Srbije, uprkos brojnim aferama 10

Ko je Novak Nedić : Deset godina na funkciji generalnog sekretara Vlade Srbije, uprkos brojnim aferama

Dosadašnji generalni sekretar Vlade Srbije Novak Nedić ostaje na toj funkciji i u novoformiranom sazivu izvršne vlasti sa Milošem Vučevićem na čelu. Upkos aferama zbog kojih ga je opozicija prozivala, sumnjivim vezama sa grupom Veljka Belivuka, Nedić može da se pohvali činjenicom da se tačno 1. maja navršilo deset godina od kako je na jednoj od najvažnijih funkcija u vladi Srbije, mestu generalnog sekretara.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.