Mladi ne vide budućnost na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Vec od pocetka sve sami pogresni akcenti. Niti je vazno da li su mladi Kosovari Albanci ili Srbi, niti je njima vazan telefonski predbroj itd. Halo, da li su politicari toliko obnevideli? Cim EU da bezvizni rezim Kosovu znam iz pouzdanih mladih izvora odande, ponavljam bez obzira koje nesrecne nacije, 50 % a to znaci skoro milion ce istog dana doci u Nemacku, Belgiju, Svjacarsku itd. A politicari ce i dalje da trose budzet nas poreskih obveznika i da se setaju kao tramvajem do Beuxellesa i nazad u Pristinu i Beograd a Kosovo ne moze finansijski da prezivi bez neprekidne pomoci sa strane, to je svakome jasno i to bez obzira koji telefonski predbroj ima! Ali lepo je biti na drzavnim jaslama i glumatati nekakve pregovore dok se ne digne kuka i motika i razjuri sve!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.