Moguća protestna nota Beograda Ankari, ali ne više od toga

Sagovornici Danasa o uticaju poruke predsednika Turske da „radi na novim priznanjima Kosova“ na odnose sa Srbijom

Ostavite komentar


  1. Svaki put kad gubi kontrolu covek blefira. Kontrola je poremecaj a ponajvise kod edipovaca.

  2. Vucic bi trebao ako sme da reaguje na Erdoganovo lobiranje jer prijatelji to ne rade. Zar predsednik nije obecao posle Vasingtonskog sporazuma da ce da ce raditi na tome da sto vise drzava povlaci priznanje Kosova, ukoliko ga neka drzava prizna. A priznao ga je Izrael. Da li je to bilo samo obecanje ili laz? Ili ovoj vlasti odgovara da sto vise drzava prizna Kosovo pa da se onda vadi kako eto ne moze da izdrzi pritisak na Srbiju. Dacic je obilazio drzave, pevao im ali bar je doneo neki rezultat. A Selakovic nista. Figura i tapsac Vucicu.

  3. Naš predsednik je jedino dobar za uvlačenje zapadu jedino mu još cipele vire.. Dok agresivnost i zube pokazuje samo na svom narodu glumeci nekakvog borca za isti taj narod

  4. Ova Erdoganova izjava je pre svega upućena Bajdenovoj administraciji, koja Balkan ne vidi kao svoje prioritete, što turskom predsedniku ne odgovara.

  5. Pa sa oko 100 zemalja je slicna situacija. Jedino sto je Erdogan glasniji.

  6. Selakovica nema nigde, ej minister inostranih poslova cuti u ovom trenutku! SECAM se da su rekli u Vasingtonskom stolicici sporazumu da ako Pristina krene sa agresivnom politikom oko priznavanja I ulaska u Medjunarodne organizacije, da ce I Srbija krenuti sa akcijom!Dacic je uz pomoc Rusa skinuo 25 proglasenja!Selakovicu ajde silo kreni??

  7. Pitanje je zasto se odjedanput gospodin Erdogan odlucio na tako nesto , inace da kazem da me je jako razocarao bila sam ubedjena da bi on mogao biti glas razuma njegovog dela i ovog naseg dela Evrope kao i cele Evrope mada i njemu Evropa radi ono sto ne bi trebala . Drazti nekoga na stend baju tolike godine je neodgovorno , bolje je reci Mi necemo da primamo na primer Tursku sledecih 20 godina ili Srbiju ili bilo koga drugog , na sta ovo lici sto rade ovi iz EU , prave budalama ,iako nisu, sve redom . Trebali su se ovi na „cekanju“ udruziti u nekakav drugi savez da im pariraju

  8. Ekonomija je jedno, a politika drugo.
    Treba iznaći modus i reći im onako kulturiška u srpskom stilu!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.