Momirović: Vučić je u pravu, spustili smo tempo, to ne sme da se ponavlja

Ostavite komentar


  1. Nije Vučić zadovoljan što nije više divljih zgrada legalizovano koje rade SNS finansijeri!

  2. Treba češće da se pravi presek rada Vlade i njenih resornih Ministarstava.

  3. Nisi ti dečko spustio tempo, jer nijedan novi posao nisi ni započeo. Tek si obilazio radove koji su u toku, da bi video gde se gradilišta uopšte nalaze. Inače juče na gradilištu nove autobuske stanice na Novom Beogradu, nije bilo žive duše, ni pre podne.

  4. A šta si ti,života ti,uradio za ovih 100 dana,jednom si obišao gradilište,tri -četiri puta zasmejavao ljude svojim izjavama,bio fikus u Parizu,pokušao da se dodvoriš vrhovnom na najbizarniji način…Bolje da si pustio tatu da bude ministar.

  5. У шест сати ујутро отварање гасовода на Божић. Хировитост газдина. Несрећници пионски.

    1. Neki su svesni da nisu dobro radili i da mogu, i treba bolje. Samo to ne bih nazvala samoponistavanjem vec samokriticnoscu.

  6. Pocisti Momirovicu sve salterase sto izdaju dozvole bre pola januara nismo imali dozvole da krenemo na put a ti radio do 21h ustajo u 3h pa mozes da nespavas okreni se oko sebe rasteraj bagru sto je Mrka doveo a Zorana samo nastavila

  7. Čekam da krene izgradnja auto puta Niš -Merdare, uzimaju mi njivu, biće dobrih para!

  8. Dete moje beogradsko….nemas ti pojma sta znaci pravi rad od jutra do sutra…ali si zato usavrsio metode ulizice i uvlakaca

  9. Ovakvo ulizivanje nisam odavno video! Toma Mona je novi šliht-šampion. Nadmašio je Marka Đurića i Kebaru a boga mi i Vulina! Prvenstvo u ulizištvu se nastavlja, lestvica je visoko postavljena!

  10. Правићеш метро и брзу пругу Београд – Будимпешта а Београд је једини град у Европи који нема железничку станицу.

  11. Momiroviću -znamo da je Vulin, koji bi da mu nije tobože „tetke iz Kande“ spavo u „Picinom parku“ kod Ekonomskog pod šatorom jer je siromah pa mora da se stalno „podvlači“ gazdi -ali zašto sada i ti? Tvoji su se bar dovoljno nalapali para pa ti to „vučićevsko podvlačenje“ nije potrebno!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.