Moskovski mediji: Dva skandala u Srbiji bacaju senku na posetu Vučića Rusiji

Ostavite komentar


  1. Kakve sad mine kad je predsednik Vučić rekao da Srbija sa minama nema nikakve veze. U Srbiji je zabranjeno pominjati mine i sve što je vezano za mine. Špijunska afera je prošlost čim se predsednik Vučić izvinio ruskoj federaciji što su ruski špijuni plaćali naše penzionisane potpukovnike.
    U suštini skandala uopšte nema bitna je samo bilateralna saradnja na obostranu korist.

    1. Zabranjeno je čak i devojčicama davati ime Mina,naređeno sa vrha,ko se ogluši odma kućni pritvor!

  2. Šta ima Rusi da se mešaju u naše poslove sa minama? Pa ne finansiraju Rusi našu namensku industriju već dovitljivi privatnici štite našu ekonomiju od opšteg sunovrata. Da njih nema samo bi država imala koristi od prodaje naouružanja.

    1. Rusi se plase mina jer mogu na njih da nagaze u Ukrajini u kojoj zvanicno njihovi vojnici ne ratuju. Nesto slicno je bilo i u vreme Milosevica (i Seselja) gde se u okolnim bratskim zemljama vodio „rat za mir“.

  3. avav nije zaslužio da ga Putin pogleda. Šta je hteo sa špijunskom aferom, osim da pokvari odnose sa Rusijom!?

  4. Koliko je ovaj narod naivan, govore ova dva „skandala“?! Budalama je lako podmetnuti ne samo mine nego i mnogo opasnije „eksplozivne naprave“, koje ce, sve ono sto je stvarano goidinama u sekundi biti razneseno u paramparcad. Boze kako je „komplikovano“? Mi prodajemo mine Ukraincima da njima ubijaju rusku decu a Rusi nas spijuniraju kako bi pokrali nasu ratnu tehnologiju u kojoj oni oskudevaju. Da tragika bude veca SAD, V.Britanija i Nemacka, stoje sa strane i sa „strahom i zebnjom“ iscekuju kako ce se to zavrsiti po Srbiju. Ne znam gde je Koraks da karikaturom ovekoveci ovu jako komplikovanu zaveru nad zaverama. Mislim da je cilj onih koje mi zovemo „zapadnim prijateljima“, da nas jednom zauvek oslobode „pogubnog“ ruskog uticaja. Onda ce se stvoriti apsolutno povoljna situacija da nam definitivno „pomognu“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.