Mrdalj: Ako SNS nađe preletače da izdaju opoziciju, onda će verovatno dopustiti ponavljanje izbora u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Ako im dozvolimo ,ukinuti izbore .
    Dosta sa maltretiranjem i ponižavanja. gradjana.
    Nismo u stanju da odbranimo svoje glasove ,a tek zivote.

  2. Posle izbora, gde je narod imao prilike da iskaže svoje mišljenje,prave se neke kalkulacije oko izbornih neregularnosti. Ako ih je bilo to će potvrdi RIK. Nema potrebe baviti se nagađanjem.

  3. Ako sve što treba da Vučić uradi jeste da nađe dva preletačevića iz opozicije, to možemo smatrati već rešenim problemom. Svi su na prodaju, samo ako bude ponuđena prava cena.

  4. A zašto opozicija ne bi našla 3 preletača ? SNS je ionako interesna stranka – ko bolje plati, njemu muzika …
    Ajd sad Djido , budi gazda !

  5. Vi ste grupa neverovatno netalentovanih amatera koji pokušavaju da se igraju politike. Zato nemilice podnosite prigovore za stotine glasačkih mesta u Beogradu, ne razmišljajući šta će se desiti ako RIK stvarno prihvati ponavljanje izbora na 258 izbornih mesta? Da li vi stvarno mislite da ste u stanju da kontrolišete glasove 250.000 glasača na ponovljenim izborima tako što ćete Tadiću namaknuti 0,2% glasova? Da li ste sigurni da će desne stranke ponoviti identičan rezultat? Da li ste sigurni da će „hipsteri“ i „evropejci“ zadržati svoje glasove? Da li stvarno još uvek verujete u magični rezervoar apstinenata koji samo što nije eksplodirao? Da li vam je palo na pamet da bi SNS mogao da, od ukupnog broja ponovljenih glasova, možda dobije i 60% glasova, što drastično menja početne pozicije svih stranaka koje su stekle pre ponovljenih izbora? Čini mi se da vam nije jasna „matematika“ da, jureći Tadićevih 0,2% glasova možete SNS-u obezbediti dodatnih 10% glasova. Politika nije biznis, pogotovo ne onaj u kome ste monopolista pa ne morate mnogo da brinete o veštinama druge strane, kao i da analize i rizike poslovanja sagledavate objektivno. Ali, najteže je kad vam istinu pokaže vreme.

  6. Gledala sam Mrdalja u Utisku nedelje prvi put. Retko mi se desi da se potpuno slozim sa gostom, ali sa njim jesam. Ne razumem kako ga u ovoj situaciji nema vise u medijima. I sa ovim sto je rekao se slazem. Posebno mi se dopada sto deluje da zna s kim ima posla i pokusava da objasni to opozici, a opozicija kao da je zaboravila s kim ima posla. Bas me zanima sta misli o pregovorima Vucica i Djilasa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.