Mrdalj o raskolu u Narodnoj: Svako ko oseti malo podrške bi da preuzme stranku

Ostavite komentar


  1. Lideri politickih stranaka u Sbiji stranke smatraju svojim privatnim.Zato imate vecitog Seselja,Dacica,Jeremica,Obradovica…Zar nije normalno da neuspeh bilo koje stranke na izborima dovede do promena lidera u stranci.Zasto Aleksic nebi bio na celu NS ako je za to vecina u NS?Ali zato bi bilo normalno i prirodno da bude smenjen ako na izborima nema bolje rezultate od svog prethodnika.

  2. Mrdalj filozofija malo uprazno. Nije svako cepanje isto. Malo vise ili generalno nipodastava stranke i politicare i veliča svoj um nezavisnog intelektuslca. Aleksić meni uliva poverenje i možda ćemo konačno dobiti i ozbiljnu stranku i ozbiljnog lidera.

  3. Apsolutno ste u pravu g. Mrdalj,ali sticajem veoma losih okolnosti po Srbiju,stanovnistvo se socijalno izopacilo i krenulo putem bezakonja i korupcije u svim sferama zivota.Tako da danas jos uvek vrse vlast SPS,SNS(SRS) i bezbrojna udruzenja na budzetu,svi se trude da ne poremete svoj status,a da maksimalno izvuku korist iz svog nerada.Zato se Srbija bez granica prazni,ne pomazu investicije jer se sve krade,pravosudje je blokirano,zdravstvo i odbrana u dubokoj korupciji,ne pomazu protesti protiv kriminalaca na vlasti.Vrlo opasno stanje po mir na Balkanu.

  4. Cenim Vas i vas rad al cinimi se da ne vidite sumu od drveta
    Vucic opstaje jer opozicija ima istrosene politicare koji su se smrkli narodu sto iz opravdani sto iz ne opravdanih razloga.Ovako opozicija cisti svoje redove i dovodi ljude koje narod ceni.Nadam se da ce to uraditi i Marinika

  5. Postovanje gospodine Mrdalj.U mnogo cemu ,posto citam Vase komentare ,nemamo isto misljenje.Ovo sada sto ste rekli nije stanje u politici ,vec ste kao najbolji doktor,napisali dijagnozu koja je neoboriva vec 30 godina.Bravo

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.