MUP: Tepić da pročita Nacrt zakona o unutrašnjim poslovima

Ostavite komentar


  1. MUP?Da li je to isti MUP koji je zlocinacki prebijao mlade Srbe koji su nemocni lezali na ulici ili sedeli na klupi u parku?Isti MUP koji se nije odazvao na hitne pozive u Savamali?Isti MUP koji je “izgubio“ DNK dokaze u slucaju ubistva protiv Belivuka.Da nisu “izgubljeni“ ti dokazi koliko bi mladih Srba bilo danas zivo?

  2. Treba da vas stid da ste dozvolili da vas kontroliše vučić menjajte pod hitno administratora 100%vučićev bot

  3. Ma vi ste zlatni,prebijali ljude i na magla,devedesete je bio haos i da se ne posecamo sta ste sve radili.Kriminalci u uniformi,puno neresenih predmeta,ma samo nemojte da nas branite.

  4. Hteo bih da poručim MUP-u da se pozabave ureðivanju sistema vezan za dokumente graðana kakav postoji u Hrvatskoj.

  5. Srpska policija sa zakonom ili bez njega bila je uvek u službi vlastodržaca i neprijatelj srpskog naroda koga je vazda pendrekala. Udri narodna milicijo!, je izreka koja je prati još od Titovog vremena. P.S. Čast izuzecima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.