Mustafa: Razmena teritorija produbljuje problem sa Srbijom

Ostavite komentar


  1. Mislim da resenje moze da se nadje,ako Albanci pristanu da razgovaraju,i ako pristanu na dogovor.Ocito je da Albanci nisu raspolozeni za razgovor,jer svaki predlog,koji Srbija predlozi,odbiju.

  2. Čitam i ne verujem! Odakle Mustafa izvlaci podatke? Srbija je izazvala više od 13.500 žrtava rata na Kosovu, srpske horde silovale su više od 20.000 žena, uništeno je preko 100.000 poseda, opljačkan je penzioni fond, uništena su sva sela, uništena je ekonomija, deportovano je milion stanovnika…
    Pa dobro Mustafa, odakle podaci? Ostavili ste me u neverici! Ajmo malo okrenuti stvari iz drugačijeg ugla i sagledati šta su Albanci radili/rade Srbima pa da vidimo ko je tu žrtva (Srbi), a ko su zločinci (Albanci). Nečuveno!

  3. Kada direktno ucesvujes na izbor za predsednika Kosova coveka koji se danas zove Hashim Thaci i koji žarko zeli da korigira granice Kosova zato sto mu to Vučić naredio ( jer ga drži u šaci sto ima urednu dakumenraciju o počinjenim zlocinima na Kosovu sto se iza mnogih tih zlocina sumnja da stoji Hashim Thaci ) .
    Sada ispada da isti taj Isa Mustafa koji je jučer glasao da Thaci postane predsednik Kosova , danas kaze da razmena teritorija produbljuje problem sa Srbijom , a niko bolje nije poznavao bolje od tebe Thacija i njegov los karakter …!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.