Na istom mestu u isto vreme – za i protiv Vučića

Procenjuje se da će na mitingu podrške lideru SNS biti najmanje 10.000 učesnika

Ostavite komentar


  1. Dolaze Tramp, Merkel, Mej, Makron i ostali predsednici iz Evropske unije. Polovina iz Afrike, čitava Azija, i zaboravih Kinu, Japan, Gtenland. Čitav svet dolazi da vidi cirkus.

  2. Odlicna prilika da se vidi broj onih za Vucica i onih protiv njega,zivela demokratija.

  3. Vucic je zasluzio podrsku gradjana i verujem da ce imati uspeha kao predsednik srbije

  4. Dalji koraci AV su predvidivi. Posle godinu-dve poželeće sve ispočetka. Osnovaće nov pokret umesto sadažnje SNS, koji će se zvati Srpski pokret stranaka (SPS), čime će automatski usisati prvo SPS a onda i druge stranke. Predsednik pokreta biće on lično. Za predsednika Srbije postaviće Karića, a posle izbora za premijera postaviće (tj. r e ć i Kariću da predloži) novu ličnost, Dačića, a on sam će biti vicepremijer. Nakon skorih izbora on će biti (na molbu Karića) premijer, a posle godinu i frtalj biće ponovo predsednik Srbije, a Karića poslati negde (neće moći u Peć) da gaji dobru salatu analogno Tomi N. koji peče dobru rakiju. Tako će Vučić, kao znalac antičkih jezika, iskustveno potvrditi: Panta rei, i odmah prevesti, da ne bude nedoumica: sve teče, sve se menja.

  5. Nama su najmanje potrebni neredi i haosi… Siti smo toga. Nama treba rad rad i novac.

  6. Veliki dan za Srbiju i niko nije zaslužio ovo mesto više od Aleksandra Vučića.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.