Na izborima za MZ u više vojvođanskih mesta uočeni pritisci i organizovano glasanje

Ostavite komentar


  1. Vec vidjeno na izborima u junu mesecu u MZ Sela Aleksa Santic na domak Sombora.Cujem od sestre gde tamo zivi da su citav savet zauzeli clanovi SNSa.Niko nije hteo da se kandiduje sem SNS,razlog u predhodnim izborima bilo je slobodnih gradjana koji su se kandidovali,ali je svakom od njih receno da povuku kandidature sto su oni i uradili,jer su ih na razne nacine ucenjivali.Sada selo ima velike probleme jer se postavlja novi asfalt od Santica do Miletica a put je potpuno zatvoren do 5 novembra.Sada zaposleni i bolesni umesto 25 km treba drugom obilaznicom da predju do Sombora 55 km.Citav saobracaj od Sombora do Subotice sad je duzi za duplo kilometara, jer je vlast vlasniku Vojputa dozvolila da put zatvori kako bi ga manje kostalo izvodjenje,na racun stanovnika koji su upuceni da prave duplu marsutu.Samo selo Santic sada im je ukinut i lekar koji ne dolazi iz Sombora svaki dan,vec samo ponedeljak,sreda i petak, ovi problemi ne ticu se saveta mesne zajednice jer ne smeju da talasaju sa prroblemima svojih gradjana.

  2. SNS izgubio izbore u mz Gornja Rogatica,opština Bačka Topola.Od 5 mesta u savetu osvojili samo dva. Ceo dan vršen ogroman pritisak na ljude ali izdržali su i pobedili. Objavite vest ,podržite otpor.

  3. Nezavisni kandidati ako nemogu da iskontrolišu izborni proces od početka do kraja bolje i da se ne kandiduje, lopovska bagra će ih pokrasti. Inače, ova priča sa putem Šantić-Miletić je tačna, veliki problem imaju radnici koji putuju u Subotici na posao.

  4. Ček, pa kada su bez tablica što to saobraćajna ne pohapsi i odnese paucima? Opet dobili instrukcije da ne izlaze na pozive kao za Savamalu?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.