Na protestu „1 od 5 miliona“ saopšten pregovarački tim za dijalog sa vlašću (VIDEO, FOTO)

Na protestu „1 od 5 miliona“ saopšten pregovarački tim za dijalog sa vlašću

Ostavite komentar


  1. Vucic ce jednom otici, ali ne onako kako bismo mi to zeleli. Jer Car i Bog nikad ne odlazi u opoziciju.
    Jednog dana cemo procitati vest – „Vucic, Mali i Vesic nestali, otisli u nepoznatom pravcu, sa porodicama i sa privatnom vojskom. Ispraznili drzavnu kasu i PIO, sve odneli.“

    1. @Ksenija—Nestaće u POZNATOM pravcu,rusiju,zemlju obećanu za kriminalce,pogotovo iz srbije!Zaboravila si Popovića,najvećeg propagandistu i promotera ruske politike i njenog biznisa u Srbiji.

    2. Auuu,pa vi ste postali gori od Kurira,juče ste objavili mon komentar a danas ga već nema!!! Toliko o nepristrasnom novinarstvu,iako nikoga nisam vređao!!!!

    3. Ovi vasi *protesti* polako i sigurno postaju farsa. Oni koji su vec bili kalifi (i nisu bili nista bolji od AB) bi da opet budu kalifi al nema ko da glasa za njih pa vele da probamo na ulici uz pomoc stranih sluzbi.
      Beda, tuga, jad.

    4. Ma,pusti,Ksenija,to,nego: ne treba li,zar,Lečića upitati da li je baš siguran da je Čorba,pominjući DJUBRE u pesmi,mislio na oppziciju? (Meni se,kao mnogima,čini da je,obrnuto,mislio na poziciju!)

  2. CRNA RUPA UNIŠTAVA I MEDIJE: Ne uništava samo institucije nego i medije, poput RTS-a, koji ne samo da ima državnu ferkvenciju kao Pink i Happy TV koji ne bi trebali da ih imaju, nego se i finansira iz budžeta , dakle, RTS ne bi trebao da svakog dana sve više liči na njih.

    1. Samo Jos jedan glupi potez u nizu.. sad je osmisljena slobodna zona!? Stvarno, Vucic, zahvaljujuci vama, kao opoziciji, vladace bar jedno Jos 20 godina, garant!

      1. Jeste primetili da se botovi sve češće potpisuju geografskim pojmovima: Melburn, Pariz… da bi njihova botovština navodno dobila uverljivost?! Nema pomoći. Poznaju se po mirisu. Salame

    2. PS znam da nece biti objavljen komentar ali nek je urednicima jasno da narod nije glup kako ga oni dozivljavaju.sto pre se opametite tim bolje.

  3. Lečić nikoko da izađe iz liku u filmu Profesionalac, a prošlo je više od 20 godina

    1. A kada ces ti da izadjes iz lika i uloge proste, neprosvecene i neposvecene botine?

      1. Poštovani Ivane, ja samo iskazujem svoj stav, a ko se Vama to ne sviđa, zatražite od cenjenog lista Danas da ukone mogućnost da njegovi čitaoci komentarišu neku temu

  4. Promene ne može da donese DS. Već su bili na vlasti, koja je označen kao lopovska.Sa socijalistima i Šešeljevcima, u istoriju mora da ode deo DS, koji je Đinđić piostavio.

    1. Arsenie svaka ti je na mestu, nego cujem da ides svake nedelje po zatvorima u Srbiji i nosis cigare lopovima i tajkunima Djindjicima, Labusima, Vlahovicima , Kosticima, Cedi, Acinom politickom ocu Tomi i Dragici i da ne nabrajam, a Vucic sprema da vrati prezivelim penzionerima oteto , ili ce opetb zavuci ruku u dzepove penzionera za svajcarce i mitinge

  5. Ajde slepci ima vas kao 2 lovacka drustva pregazio vas je kao potocic hahaha samo vi setajte i trosite pare vise u Drzavnu kasu samo isti foliranti i mogu da vas podrzavaju ajde Lopuze i propali Glumci baj baj.

    1. Boze, bedan li si covece…nisu bitni oni koliko ih ima, vec ti i tebi slicni zaludjenici za vodjama…ako imas trenutno sitan interes od ovih razbojnika, mislis to je smisao celog tvog zivota..tuga, jad i beda

    2. Kada se pojavi ovako pismen i elokventan protivnik, čovek mora da preispita svoje stavove…

  6. U krizi smo. Traži se REŠENJE. Potrebno je što pre.

    U ovom izveštaju vidim predlog za „…pregovarački tim koji čine…“

    E, ja mislim da ovo može biti
    SAMO PREGOVARAČKI TIM BEOGRADA,
    uz svako poštovanje predloženim članovima.

    To nije MOJ pregovarački tim, da se jasno razumemo.

    Ovo je NOVA faza BEOGRADIZACIJE SRBIJE.

    U periodu od 2000 god, naročito, došlo do NEMILOSTRDE ekonomske pljačke sve Srbije, a u korist Beograda. Nije reč o običnoj razbojničkoj pljački. Reč je o SISTEMSKI SMIŠLJENOJ plački. Smislila je i sprovela „demokratska opcija“. Čak to i javno rekoše: „…Prvo ćemo da razvijemo Beograd, pa će on zatim razvijati ostatak Srbije”. I taj UŽAS pljačkaški se desi. I traje još uvek. Neke pozitivne promene se desiše zadnjih godina. Medjutim Sistem ispijanja para ka Beogradu i dalje radi.

    Jednom NASAMARENI, DRUGI put ne pristajemo. Zato ne prihvatam BEOGRASKI PREGOVARAČI TIM.

    Očekuje se i da nam društvena elita položi račune o svom doprinosu ovim nevoljama koje preživljavamo. Srbiji je Sistem (u širem smislu reči) defektan, pun nedostataka. Takav je od inoviranja 2000 god. Kreirala ga je naša „demokratska opcija“, kako su voleli da naglašavaju. Sistem je počeo da posrće od starta, uz stalno gomilanje deformacija i naopakih defekata. E, u kreaciji tog sistema, očekivalo se, učestvovala je (ili je trebalo neizostavno da učestvuje) naša stručna elita iz tog domena rada. I rezultati se vide. Pa dajte da vidimo šta je ko doprineo. Dajte da to pročitamo.ž i malo proučimo.

    Ne prihvatamo više da ni se desi „Sjaši Kurta da uzjaše Murta“. To smo već doživeli. Ovaj put NE.

    1. Ne znam koliko imaš godina, kada si progledao i kada si naučio da čitaš, pa ne mogu da kažem da li si zaboravio ili ne želiš da vidiš i pročitaš (ne mislim na alo i informer) ali upravo su ovi koji su danas na vlasti počeli čerupanje Srbije i (lično) preseljenje u Bg. u vreme Miloševića (većina su njegovi učenici). Tačno je da se deo ološa, bio, uvukao u DS ali su formiranjem SNS-a i dolaskom Vučića na vlast, brže bolje odjurili u svoje pravo stado (Vesić, Knežević …).

      1. Poštovanje gospodine.
        (verujem da niste pristalica da neki svileni gajtani rade, ne ide to)

        To što ste naveli u vezi svih PRELETAČEVIĆA je tačno, nema spora. Meni ne pada napamet da u politici štitim bilo koga ko ne pravi dobra rešenja za ono što radi, ko je nepošten ili kome je moral posrnuo. Tu nema popuštanja.

        Medjutim, naši su „lepotani“ 2000 god sklopili Sistem (u širem smislu reči) koji jako defektan (ja sam se u to vreme ponadao da će sve krenuti na dobro, i teško pogrešio). Tu je PROBLEM. Naš Sistem ne produkuje dobra rešenja, ne sprečava ljudski nemar, samovolju, …, lopovluk, itd. Već naprotiv, mnogo toga naopakog omogućaja i produkuje. E, učesnici u toj prljavoj igri sada ponovo kolo vode. Pregaziše poštene gradjanske proteste. Oni bi da „Sjaši Kurta da uzjaše Murta“. E, kod mene to NE PROLAZI, NE. Traže se novi sposobni, dokazani u poslu a pošteni ljudi.

        U kreiranje našeg defektnog Sistem učestvovala je naša elita iz domena društvenog i političkog razvoja (ili je ćutala, a morala je da učestvuje, po osnovu društvenog statusa i profesionalnog položaja). I tu imamo problem.
        Na primer (samo jedan primer), u pomenuti Pregovarački tim se nalaze nekoliko profesora FPN. E, vidite, i politički sistem nam je pun defekata. Pa daj da vidimo šta su predloženi profesori u vezi sa tim radili i URADILI zadnjih 20 godina. Do gradjana Srbije nije doprlo nešto vidljivo dobro (voleo bih da grešim). Pa se evo sada ti profesori sklapaju u tim za pregovore, koji treba da donesu nešto dobro. NEVEROVATNO. Pravi se GREŠKA do GREŠKE. Pa zar smo toliko površni. Dokazani ponavljači, izgleda.

        Živeli

  7. MESTO DEŠAVANJA …ZVEZDARA…RADNJA..UJKINO GDE SI DOSAD…MA OVI ME VODILI…ŠTO NISI ZAOBIŠAO….JESI LUD SVI DIREKTORI SAMNOM…PA TI DODJE A OVAJ TEK GOVORI…GLUPOSTI DA TAPŠEM…3 PUTA ME VEČ VODILI…I ŠTA SAD ….ZVAO ME ORTAK DA IDEM U MINHEN DA VOZIM PLATA 2500 EVRA BRAVO SESTRIČU….

  8. Ko je odredjivao pregovaracki tim?Cupic jedino covek z kog znam da je po mom ukusu, Srdjan Dragojevic je nekada bio u SPSu ispravite me ako gresim.Sad ne dobije vise pare za filmove pa se naljutio?Borice se za narod ili za sebe.Majko Srbijo

    1. SRDJAN DRAGOJEVIC???Dachiceva perjanica!!!SPS-ov poslanik u Skupstini Srbije i josh gore i grdje chlan Glavnog odbora SPS-a!?!?!?Pa cekajte,da li se Vi to igrate sa nasim strpljenjem pokusavajuci da nam poturite tog arhetipa oportunizma kao eksperta?Za sta je on ekspert i najvaznije od svega – ko nam to pokusava utrapiti tog „Gospodina“???Na ciji predlog se taj zatekao na ovom spisku???Dachicev???Vuchicev???Ukoliko taj „Gospodin“, koji je u jednoj od svojih inkarnacija bio Drug,ostane na ovom spisku ja se vise necu niti jedared pojaviti na protestima.Znam da organizatore to nece mnogo pogoditi,ali meni ce znaciti taj gest jer ne zelim da sam u drustvu necasnih ljudi.

    2. SRDJAN DRAGOJEVIC???Dachiceva perjanica!!!SPS-ov poslanik u Skupstini Srbije i josh gore i grdje chlan Glavnog odbora SPS-a!?!?!?Pa cekajte,da li se Vi to igrate sa nasim strpljenjem pokusavajuci da nam poturite tog arhetipa oportunizma kao eksperta?Za sta je on ekspert i najvaznije od svega – ko nam to pokusava utrapiti tog „Gospodina“???Na ciji predlog se taj zatekao na ovom spisku???Dachicev???Vuchicev???Ukoliko taj „Gospodin“, koji je u jednoj od svojih inkarnacija bio Drug,ostane na ovom spisku ja se vise necu niti jedared pojaviti na protestima.Znam da organizatore to nece mnogo pogoditi,ali meni ce znaciti taj gest jer ne zelim da sam u drustvu necasnih ljudi.

  9. Ovo su tri kljucne tacke za dolazak na vlas. Cetvrta su biraci. Kada nema biraca mogu i stranci da pomognu i na silu nametnu svoje odluke (S. Makedonija).
    Botovi, jel vam sada jasno da ostalih tacaka nema, bolji zivot, ekonomija, socijalno, zdravstvo, prosveta, ne postoje kod vasih perjanica. Njih interesuje samo vlast. Na ovaj ili onaj nacin. Za to ce iskoristiti vas jer se nezadovoljnima najlakse manipulise.

    1. Tri kljucne stvari da se u postenoj predizbornoj kampanji govori o vaznim temama-ekonomiji, zdravstvu prosveti i td. Zasto se izbegava da se cuje druga strana? Tu demagogiju je nedavno plasirao Vucic.

  10. Ajde ovako, neka se politicari sklone od protesta kao sto su bili sklonjeni u pocetku, pa kad lepo naprave platformu, dogovore se oko kljucnih stvari a ne samo „Vucicu odlazi“, onda mogu da se opet jave. Celu ovu pricu smo vec gledali, samo sa Slobom. I tad je bilo „Slobo odlazi“ a da niko nije znao sta posle. Tad bar nismo znali sta znaju ili ne znaju, pa smo im dali sansu. Ajde nisu mogli biti gori od Slobe (sto i nije bilo tesko). Sad smo videli dosta njih na funkcijama, i licno, nista mi se to nije dopalo. Nek idu i mole Jankovica da se vrati u politiku ili nadju nekog drugog, Tadica, Djilasa i slicne necu da gledam pa da je Vucic jos 100 godina na vlasti.

  11. Nije moguće opisati šta je računovođi SNS-ovaca Alesandru Vučiću večeras Kesić uradio!

    1. NARCIST OPET SPOMINJE 100 ZA 1: Kada Vučić broji SNS-ovce kao da ih ima 100 na „1 od 5 miliona protestanta“ .

    2. NARCIST OPET SPOMINJE 100 ZA 1: Kada Vučić broji SNS-ovce kao da ih ima 100 na „1 od 5 miliona“ protestanta.

  12. Beogradski pregovarački tim u ime Srbije?!? Novi Sad, Kragujevac, Niš, Vranje, Zaječar, Subotica, Knjaževac, Pirot, Vranje… ništa. Definitivno, Srbija služi samo za lukrativno šepurenje beogradske snobovštine. Opet ste me prevarili – išao sam na proteste i u mom mestu i u Beogradu. Malo ko će vam u Srbiji dalje verovati. Što se mene tiče – „opozicijo“ zauvek zbogom!

    1. Istina je Kalčo to što kažeš.

      Predlažu nesrećnici da ponovo bude
      „Stači Kurta da uzjaše Murta, i to utrenirani Murta, da muti i vara“.
      I ja kažem NE.

      Moramo da pomažemo da se stvore NOVI POLITIČARI. Ove Ne.
      To će trajati, ali je to jedini put.
      Živeli

    2. Dakle, sns si bot! Kad ste vi, sns botovi, saterani uza zid cinjenicama o vucicevom fasistickom teroru, pa je cak i vama besmisleno da ga branite, e onda (po instrukcijama vaseg bot sns internet tima), krecete sa komentarima tipa ‘svi su isti’, ‘ne zelim da sjase kurta a uzjase murta’, ‘ne volim vucica, ali eto nema nikog boljeg’, i ostale providne i jadne botovske floskule! Pa, jel’ vi mislite da je neko blesav? Kakvi god da su ‘zuti’ kako ih vi nazivate, milion puta su bolji nego ovi vasi crni! Uostalom, najgori sljam zutih (vesic, mali, burn-a-bitch, aLfatoxin, antinovinar zuti bujke…) davno vise nije zut, pokvario se, pocrneo i presao u sns). Jel’ ti sad malo jasnije ili treba da ti se nacrta?

      1. Fakat 1. Onaj Vaš Fakat da sam ja BOT = promašaj dibidus. Da jesam, ja bih Vam to potvrdio. Ali nisam. Medjutim, čini se meni da može biti bitnije koje argumente iznosiš od onoda da li si BOT ili NeBOT. Toliko.

        Fakat 2. Ono što je rečeno o BEOGRADIZACIJI Srbije, uz NEVIDJENU PLAČKU cele Srbije a u korist Bgd je NEOBORIVI Fakat. Toliko, da se zna.

        Fakat 3.
        Nije ljudi Srbiji KOSOVO problem NAJVEĆI.
        BEOGRAD drži tu titulu za sebe već dugo, dugo, bez konkurencije.
        Vidi se iz priloženog.

        Upropastismo Srbiju.

        Fakat živeli

  13. Au, koliko botova!!!Svi ovi koji su navodno protiv beogradskog pregovarackog tima su botovi,zaduzeni da opet demoralisu i razjedine ljude koji zajedno,uporno setaju sirom Srbije.Sve pokusavaju,samo da se protesti nekako ugase,da stanu vise,jer Vucic ne moze vise da podnese nasu upornost,odlucnost i istrajnost.Ne padajmo na provokacije,ne posustajmo,ne odustajmo,idemo do kraja.

    1. Samo mala ispravka.Beogradski pregovaracki tim ,da,ali bez Srdjana Dragojevica.

  14. Đilas, Jeremić, Obradović…. Zar jer a nekih normalnih da vode ovu državu? Kao U Singapuru, prvo neke ljude koji su vodili jake firme i dokazali se da su sposobni, da NE KRADU, I da znaju da vode ljude i posao i da su POŠTENI.

    Za Đilasa, Jeremića, Obradovića neću da čujem! Za sve koji se ponašaju kao DIVLJACI neću da glasam i za sve koji su već bili na vlasti neću da čujem više.

    Opljačkali su Srbiju i sve opustošili 2000-2010. LOPOVCINE.

    Dulić, Jeremić, Tadić i svi ti DSovci. Najgora banda.

    Dok ne predstave kompletan program a ne tri bedna pitanja neka se sklone da ih me gledam više. I necu više da podržavam nikoga ko je vec bio na vlasti i nikoga ko nema program i to detaljan! A Jeremić je prodao I Kosovo i takav nije ni za sta, samo misli na svoj džep – sklanjate ga jer niko neće glasati za takve kao sto je Jeremić, Đilas i siledžija Obradović od koga me je sramota kako se ponaša u parlamentu tj skupštini u Srbiji. Sramota! I ko onda da podržava te takve da njima da vlast??? Pa nikada.

    A Vucica ne mogu ni očima videti ali su Đilas, Jeremić i Obradović i ti takvi koji su već bili na vlasti toliko užasni za Srbiju da samo žele opet da kradu. Sklanjate i njih i Vucica da vas više narod ne gleda! Sramititw se lopovi jedni! Manilulusete jadnim narodom! Samo hoće vlast zarad svog džepa i da kradu.

    1. Tipicna botina sprzenog mozga, povrsan i plitkouman? Ko takve budale tera da glasaju nek cute i smrde u svojoj duhovnoj bedi?

      1. Jako si kulturan, mora da si sam Đilas ili Jeremić a možda i Obradović kad se tako izražavaš!
        Eto, potvrdio si miju teoriju i moje bojazni da zaista nije moguće glasati niti podržati Đilasa, Jeremića i divljaka Obradovića. Ma svi su zajedno divljaci. Vučić je makar kulturan iako ga ne podržavam.

        Du som skrev detta inlägg är en riktig efterbliven apa som borde spärras in på livstid!

        Hälsningar från Stockholm

  15. vi u beogradu radite sta hocete jer drugo i neznate ali zapamtite srbija nije samo beograd i dosta je davanja za beograd ako bog da nece ga vise biti sta smomi na jugu severu istoku zapadu necete nam vi krojiti sudbinu taman smo progledali dobili fabrike posao novac okome smo samo mastali avi bi da nam uskratite kod mene u selu vise nema nezaposlenog anema ni radnika za visnje jagode maline a vi unesto da nesto raditr samo dizete bunu jer dobijate dnevnicu sto evra pa mozete da seljacki receno da bucete poznami ucesnicu protesta koja radi u banci sa platom od 140000hiljadadinara pa se buni sram da vas je dokle da budete pontroni i drugivas iskoriscavaju da bi dosli na poziciju kao sto je nas zoran zivkovic u nisu naveo otkazite gradansku neposlusnost i nista neplacajte pa i dan danas ljudi placaju struju vodu jos iz 2000godine a on kaze toja nisam nikad rekao i ako postoji snimak govora pa zar takvima verovati do sada smo bez posla a sada svi dobili posao pa to da srusimo epa nece moci bre tazvani beogradani iz vaseg pasaluka

  16. Predlog vam uopste nije dobar cak sta vise veoma los, treba da delegirate , Marica, Srapu Raduna i i ostale tzv politicke analiticare e taj bi predlog milion posto prosao ovako male su vam sanse odnosno nikakve

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.