Na prozivke o vezama SNS sa kriminalcima, užički naprednjaci uzvraćaju: Đilas je kriv za sve

Ostavite komentar


  1. Svake nedelje opozicija organizuje protesno okupljanje i šetnju, a nije se čuo ni glas ni šapat o tome da je neko pokušao da to spreči i razbija.

  2. Kad nam nepismeni ,neobrazovani i stoje najgore neobavesteni ,primer su naprednjaci iz Uzica ,uredjuju drzavu Srbiju,normalno je da je na dnu u svemu.Djilas nije nista ukrao,kriv je samo sto se bori za uredjenu pravnu drzavu sto neobavesteni naprednjaci iz Uzica bi trebali da znaju.Podrska Draganu Djilasu,Mariniki Tepic koji zasluzuju podrsku svih onih koji pametno razmisljaju.Naprednjacima iz Uzica zelim da se obaveste jer ce onda postovati Djilasa,Mariniku i njihovu stranku i onda nece iznositi neistine da ne budem grub pa kazem lazi

  3. Kako je sad đilas kriv, za šta tačno, do juče su poricali da problemi uopšte postoje a sad je đilas kriv

  4. fale samo sankcije i povratak u 90-e je zavrsen projekat. nije da nismo znali da na parizer vodi u tom smeru.

  5. Hajde da vidimo i sta se desavalo 90-tih godina i sta je preuzeto pisle pada Slobodana Milisevica 2000

  6. Najgora vlast u istoriji Užica! Većina njih su ,kao i na republičkom nivou, preletači iz stranaka koje sada prozivaju.

  7. Šta to se busate u grudi ,bolje da ste pitali vašeg lidera zašto je Užice totalno skrajnuto.Ni auto puta ni pruge .Auto put promenili tesu i još nije došao ni do 8km ispred Požege dokle je zacrtano .Pruga obećana rekonstrukcija 2017 od VA do CG ni pipnuto do danas ,ruski kredit od 220 mil evra za rekostrukciju barske pruge profućurili .Nesmete da pisnete da to kažete AV da smo totalno zapostavljeni.Mažete oči sa obilaznicom i tunelom Kadinjača koji je u novoj verziji 1300 m u odnosu na prethodnu od 750 m.Pitate li se šta i vi SNS ovci Užicu ili samo aminujete i pljujete po opoziciji .

  8. Ovo postaje zarazna bolest kod „naprednjaka“. Zaraženi su svi od Vučića, Brnabićke, Orlića pa sada do najmanje mesne zajednice. Svi su zaraženi gubitkom elementarnog razuma pa za sve svoje marifetluke optužuju Đilasa. Više ga pominju nego nekad Covid. Nije čudo što se zaraza toliko raširila, obzirom da vrh sns šparta po Srbiji a i gužva se po autobusima. Vožnja na mitinge je idealna za širenje šuge.

  9. I jeste kriv , i on i svi oni koji su dozvolili da vaskrsnete svi vi vampiri iz devedesetih godina!!!

  10. Oni koji su krali ne mogu vise biti deo vlade idu u istoriju neka deci ostave da se oni stide svijih oceva

Ostavite komentar


Politika

Opozicija odbila Kurtijev poziv: DPK hoće na razgovor, ali o datumu izbora 10

Opozicija odbila Kurtijev poziv: DPK hoće na razgovor, ali o datumu izbora

Premijer Aljbin Kurti pozvao je predstavnike opozicionih partija na sastanak kako bi razgovarali o dnevnom redu za usvajanje niza zakona. Predsednik PDK Memlji Krasnići pozitivno je odgovorio na poziv, prema kojem bi glavna tema sastanka trebalo da bude određivanje datuma vanrednih izbora. LDK i AAK su odbili da učestvuju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.