Na TV najmanje o Raduloviću i Preletačeviću

Na TV Pink je zabeleženo više kritičkih od afirmativnih priloga o Jankoviću i Jeremiću, dok je N1 imala kritičkih objava o Vučiću
Monitoring elektronskih medija agencije Kliping

Ostavite komentar


  1. Njih dvojica imaju najmanje para ili su najmanje izdvojili za izbore a ostalo stavili sa strane.

  2. Mislim da je prosto ne izvodljivo prostor u medijima podeliti svim kandidatima podjednako.Recimo list Danas ima svoju uredjivačku politiku i niko ne može da im naredi drugačije,jer to nebi bilo u redu ni po zakonu ni etički!Ista je situacija i sa ostalim medijima!

  3. Radulović i taj dečak Beli su potpuno ne ozbiljni kandidati za predsednika Srbije, nemaju nikakav program osim određenih cirkuskih veština koja pokazuju s vremena na vreme, ne treba gubiti vreme na tu dvojicu niti im poklanjati veliku medijsku pažnju, osim nebuloznih izjava ništa pametno se neće čuti od te dvojice..

  4. Od kako su višestranački izbori u Srbiji prvi put održani,uvek je bilo onih koji su najmanje u medijima i onih koji su najviše.Sećam se kad smo oborili Miloševića,12 godina su bili najzastupljeniji DS i DSS.Sada je to SNS.Teško je tu bilo šta promeniti!

  5. Na TV ih mozda ima najmanje ali su zato na internetu ravnopravni sa Vucicem i Jeremicem.

  6. BELI
    Ide Beli sa Kosmaja,
    njemi klice cela Srbija,
    jase konja bela
    za njega su iz grada i sela.
    Evo Belog,nase nade,
    politika nam sve pokrade,
    najurise nam decu po belome svetu.
    vidimo ih preko skajpa na netu.
    Oterase svu nasu decu mladu,
    u Italiju,Nemacku,Kanadu…
    i smo ko vocka bez roda svoga,
    oterase mi sina jedinoga,
    ode i nasa cerka mila,
    na faksu je najbolja bila.
    Izadjimo na izbore
    da oteramo sve narodne zlotvore.
    Sloba od njih bio sto puta jaci,
    nije ni on mog`o vecno da tlaci.
    Beli,ti si nasa nada
    da najurimo ove sada.
    Ne postuju ni nas sveti krs`
    vidimo im ledja na Vaskrs.

  7. Pa, oni su rekli šta su imali, tj. nisu ni imali ništa pametno da kažu.

  8. Premijer koristi vreme kako bi građanima se obratio a ostali koriste vreme kako bi govorili loše za premijera!

  9. @tanja А, ти си потпуно не писмени ( неписмени и неозбиљни се пише) бот ван сваке памети

  10. Dzaba mu Gebelsovi mediji kad ga podrzava 10% ljudi,ne glasaju mediji vec ljudi,samo tako nek nastavi sa autogolovima i Srbija Vaskrsava na Vaskrs.

  11. Za prvog na listi sam siguran da je tako, za Preletacevica takodje da ce biti poslednji na listi,ali mi se nikako ne uklapa Canak, ja mislim da on nece preci cenzus.

  12. Radulovic i Beli i nisu zanimljivi ljudima. Beli samo deci i mladima za sprdnju.

  13. Citat: "…medijski prilozi o aktivnostima premijera Vučića nisu uračunati u njegovu predizbornu kampanju…" Aha, razumem. Obrazovanost prosečnog birača je tolika da svako razlikuje svakodnevni obilazak fabrika i otvaranje pogona od predsedničke kampanje. Pa daj nemojte nas praviti maloumnima. Na RTS1, dnevniku u pola osam je razmera između AV i svih ostalih zajedno: minimum 15 minuta aktivnosti Vučića, 2 minuta kampanje Vučića prema 5 minuta kampanje svih ostalih. Pink je još gori a Prva i B92 su tu negde oko RTS.
    Amatersko istraživanje, amaterska država, amaterski izbori.

  14. Mislim da kad bi RTS 1 u udarnpm terminu objavio 5 minuta Radulovićevih duela sa Nebojšom, Čučkovićem i Nestorovićem, ne bi se postavljalo pitanje da li bi bilo drugog kruga i ko bi u njega ušao. Zato Radule i nema prostora.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.