NADA: Članstvo u EU nije moguće dok je uslov priznanje takozvanog Kosova

Ostavite komentar


  1. Ма то је у реду,али шта ћемо ми онда са скоро два милиона Албанаца,то ти нама објасни.

  2. NADA: Članstvo u EU nije moguće dok je uslov priznanje takozvanog Kosova
    Komentar: ja bi rekao: Članstvo u EU nije moguće dok je na snazi aktuelni Ustav drzave Srbije drzavu od 2006. Kosovo nije nikad bio integralni deo aktuelne drzave. Srbija je najkrajniji produkt raspada YU a Kosovo napusta istu tu YU jos 1999.

  3. Može li se NADA izjasniti o sportskim penzijama od 40.g. i o nacionalnim penzijama, hoće li ih smanjivati, pomerati ili ukidati? Narod ih smatra neustavnim i nepravednim prema ostalim građanima koji vrše uplate u pen. fond.

  4. A sankcije Rusiji?Dobro znaš da vas to debelo razlikuje od Đilasa a ipak lažete narod da je sve u redu.

  5. To nikuda ne postoji da silom opljackaju tudje za EU sto nikuda ne postoji niti imaju prava to je pljacka gde to ima da se radi i trazi u tudjoj zemlji jeste zlocin nemaju nikakvog prava ako nekoga zele u EU nemaju pravo i da ih silom opljackaju gde to ima !!!

  6. I severna grčka, i makedonija, pa i BiH i crna gora bile su „srpske pokrajine“. Nisu više i niko o tome ne priča. Čak i sama srbija bila pokrajina turske, mađarske i nemačke.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.