Napadnut predsedavajući Skupštine opštine Kosovo Polje i seoski hodža u Gornjoj Dobrovi 1Foto: Wikipedia

Predsedavajući Skupštine opštine Kosovo Polje Alji Ismaili objavio je da je fizički napadnut u blizini džamije u selu Gornje Dobrevo u kojoj je seoski hodža.

On je u objavi na Fejsbuku napisao da ga je u subotu uveče fizički napalo nekoliko osoba koje su izašle iz vozila bez registarskih tablica.

„Pre nekoliko minuta, nakon što je završen taravi namaz u Gornjem Dobrevu, gde sam i imam džamije na izlazu iz sela, fizički su me napale nepoznate osobe, iz kamioneta bez registarskih oznaka. Kako se čini, dosadašnje pretnje nisu prestale i pored pretnji, sada je neko odlučio da to konkretizuje i fizičkim napadima“, napisao je on.

Ismaili je pozvao agencije za sprovođenje zakona da istraže slučaj jer kako je rekao sutra bi se moglo dogoditi nešto još gore, i dodao da ga napadi i pretnje ne plaše i ne sprečavaju da ispunjava svoje obaveze prema građanima.

„Ja sa pozicije predsedavajućeg Skupštine opštine i sa pozicije imama džamije u Gornjem Dobrevu nikome ne dugujem i uvek sam radio svoj posao i radiću pošteno i sa punom odgovornošću“, rekao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari