Naprednjaci i u Mitrovici organizuju kontramiting?

Reakcija na zakazivanje građanskog protesta "Jedan od pet miliona"

Ostavite komentar


  1. I ovaj miting, kao i kontramiting, govore samo jedno? Pokazuju i dokazuju koliko je ovaj narod postao nesvestan, pokazuje neverovatno odsustva bilo kakve nacionalnbe ili državotvorne svesti?! Nažalost, podsećamo na jednu amorfnu rulju, kojom upravlja neverovatna fanatična mržnja, koju pokazujemo jedni prema drugima, kao i novac stranih obaveštajnih službi ubačen tačno odredjenim ličnostima. Ostali su samo statisti ili, da se plastičnije izrazim, „bagerista Džo“. Nekima je ovo igra kroz koju treba da se promovišu kao političari ili dobro plaćeni predvodnici stranih interesa ali, gradjanima Kosovska Mitrovice je ovo borba za život ili smrt. Znam ko će imati korist od ovog mitinga i kontramitinga, isto kao što sam sasvim siguran ko će imati štete.

    1. Bote, ponestaje vam inspiracije za smišljanje imena kad ste počeli sa Pera Perić i Mladen Mladenović 🙂

      Jednoumlje koje spominješ je svojstveno samo glupim i / ili neobrazovanim ljudima. Samo oni mogu da misle da to može da donese bilo šta produktivno jer ste navikli da možete da radite samo ono šta vam drugi kažu. Zato ste i tu gde ste – radite za sendvič kako biste preživeli, dok vaši pretpostavljeni kradu od svih nas šakom i kapom, a zemlju utucavaju sve više.

      Nema saradnje sa vama i nikada je neće ni biti jer je to – izdaja zemlje i njenog naroda.

      1. A Vama je baš bitno moje pravo ime? To je od „krucijalne“ važnosti za ovu diskusiju? Možda da ostavim „pravo“ ime oca i teče, pa da Vi budete malo manje primitivniji u svojim komentarima, koji se odnose, ne na temu, već na moju ličnost? Gospodine, važno je ono što kažemo i napišemo, naše ličnosti su apsolutno nevažne. Ako budem rešio da Vas oženim, tražiću bliže podatke ali, još nismo došli do te tačke. Zar ne možete da se malo udaljite od reči „bot i sendvič“, već ste se njih uhvatili pa mašete kao dete zvečkom. Dajte malo mašte, dodajte neku reč, uporkos što ste u svom literarnom razvoju zastali na „Ivici i Marici“.

  2. Ne znam samo ko bi krenuo za Djilasom i ekipom. Velika su sramota za Srbiju. Svi znamo njihovu proslost i njihovu politiku. Samo im je licni interes bio vazan. Ljudi ostajali na ulici, zatvarali fabrike, preduzeca. jednostvano hapravili su haos.

      1. Kakav visokoumni komentar?! Zaslužuje da udje u enciklopediju gluposti, koje su koristili svi ovi moralni gologuzani, čije skakanje na ulicama više liči na ples urodjenika pored logorske vatre, nego na neki osmišljeni skup, koji traži rešenja nudeći predloge. Ipak, hajde da Vam odgovorim, tim vašim „modernim“ jezikom: „Bote ja sam“?!

        1. Posto pretpostavljam da si bezao sa casova kao i kolege koje kuckaju za sendvic i crvenu: jedan vodja i jedna ideja se vezuje za jednog ciku sa brcicima. Dakle, potpuno se neopravdano bunite kada vas Koraks crta kao fasiste

          1. Koji li je razlog Vašeg „kuckanja“?! Šta Vi dobijate za Vaše „kuckanje“? Da nije nešto ozbiljnije od sendviča i crvene? Još nešto? Mislim da Vi niste bežali sa časova. Siguran sam da je takvim „talentima“ škola suvišna i nepotrebna. Tamo biste samo gubili vreme. Na ulici se stiče najbolje iskustvo, zar ne?

  3. Hajde i ja da podsetim. Svi Srbi na KiM su na „Vaganu“ Aleksandra Vučića, odnosno vlade Srbije. Nema ni jedan Srbin od novorođenčeta pa do staraca koji ne žive od plate uvećane za 50% u odnosu na užu Srbiju, kosovskog dodatka i socijalne pomoći pa prema tome može se uvoditi i radna obaveza a i oni koji su protiv Srbije da dobiju otkaz ili im se ukinu privelegije. Jer KiM je okupirano od strane NATO alianse i albanskih separatista.
    Pokušaj dva Jakšića da prizivaju nekakvu demokratiju u opsadom stanju je nemoguća misija. Ne samo protiv „Subotara“ već i onih koji apliciraju u Vojsci R. Kosovo ne samo da treba ukinuti primanja i pomoć Republike Srbije već i oduzeti državljanstvo R. Srbije i proglasiti ih personama non grata u Srbiji.

Ostavite komentar


Politika

Srbija ima tri i po godine za sve što SNS neće da uradi: Da li je realno priključenje EU za šest godina? 7

Srbija ima tri i po godine za sve što SNS neće da uradi: Da li je realno priključenje EU za šest godina?

Iako je tehnički spremna za otvaranje novog klastera, dalji napredak Beograda u integracijama zavisi od političke volje da napravi odlučne korake i uvede sankcije Rusiji, dogovori pravno obavezujući sporazum sa Kosovom, reši korupciju i organizovami kriminal, obnovi demokratiju i slobodme izvore. SNS sve to ne želi da uradi, kažu sagovonici Danasa komentarišući izjavu predsednika Srbije na samitu Zapadnog Balkana i EU, da će Srbija i ovaj region čekati šest godina za ulazak u EU i da se to neće dogoditi pre ulaska Ukrajine.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.