Naprednjaci naružili nastavnika istorije

SNS u Požegi oglasila se negativnom objavom o govorniku sa protesta

Ostavite komentar


  1. Bravo za profesora i sve koji ga podržavaju. Neće čestitim i poštenim ljudima u Požegi lekcije držati bitange, polupismeni i sa slikom diktatora kao jedinom diplomom. Ovo je najgora vlast u istoriji Srbije ali svakom zulumu dođe kraj pa će i ovom, uskoro, vrlo uskoro.

  2. Uopste nema veze da li je profesor cenjen, voljen, divan, zlatan, ugledan, obrazovan…

    On je profesor i gradjanin ove zemlje i laka meta. Moze da bude i neobrazovan, nezaposlen, ubica, alkoholicar, prezrena danguba a da mu je argument svejedno ispravan.

    A koja pitanja je profesor postavljao? Koji je vas odgovor na ta pitanja?
    Ja ovde citam da vam se profesor ne svidja i da je zao. Kakav vam je to odgovor? Na sta tacno?
    Jer, koja pitanja vam je postavljao? Je li vas pitao da li vam se svidja, sta mislite o njemu, je li vas pitao da se zabavljate ili vencate? Ne shvatam.

    Je li se isto kaze i gdinu Bleru? Gospodine Bler, pa ko ste vi da NAS savetujete i da tu nesto govorite? Pokusajte da kolektivno vezbate… G/o…s/p./o/d/i/n/e Bler….k…o s…t…e… v…i… Ups. Nesto ne ide.

  3. Podrska i veliki pozdrav za, pre svega, divnog coveka i jos boljeg predavaca i pedagoga. Cast je biti ucenik profesora Jovanovica ali to svakako kadar SNS-a ne moze znati, obzirom na visinu skolske spreme aktivnih clanova, sto u Pozezi, sto u ostalim gradovima, a totalni apsurd da neki takav tekst ili proglas, sta god da je, ugleda svetlost dana i da mu se iole prida znacaja.

  4. Bitange drže lekciju obrazovanim ljudima. E Srbijo na šta si spala. Dok ove vucibatine ne skinemo sa vlasti nema napretke Srbije.

  5. Za naprednjake je govor o moralu, razumu i kulturi, ravan pokušaju državnog udara.

  6. Svako ko je ikada razmenio par reci sa profesorom znace da su sve ove price lazne i bolne za osobu kao sto je on.To najbolje znamo mi ,kojima je prof.godinama predavao Istoriju..Skroman i tih covek,idealista i iskren u svemu sto radi,a i sada je tako…Bravo Profesore,ostao si isti sve ove godine,onako kako si nas ucio:))!!

  7. Ovo nema ama baš nikakve veze sa relacijom pozicija-opozicija. Čovek je gospodin, pedagog, istoričar! Mi se dobro poznajemo. Relacija Požega-Kosjerić-Arilje-Lučani. Mala su to mesta i sve se zna. Svi znaju kakav je profesor i svi znaju ko su botovi. Verovali ili ne, nijedan bot koji je pohađao gimnaziju nije mogao da lajkuje i podeli onu bljuvotinu. To dovoljno govori o svemu.

  8. Ja za to nisam znao jer sam zbog situacije ovde morao ponovo na rad u inostranstvo.Inače Miloš mi je bio cimer godinu dana~1988 godine i mogu reći da su On i profesor iz Užica Budimir bili dva najvrednija studenta Istorije na Filozofskom Fakultetu u Beogradu generacija 1983 godina.Ustajanje u 05.30.U 06.00 u čitaonicu.Pauza za doručak,ručak i večeru po pola sata i tako do 23.30 i spavanje u 24.00.Deca sa sela iza kojih nije stajao niko i šteta što nisu ostali na fakultetu.Ali na državnim fakultetima su 90% kadrova koje je neko doveo:1.profesorska deca 2.“prijateljice“ od profesora 3.partije i politika ih dovele ih dovele.Tako da su neki imali bolji prosek ali niko brže i poštenije nije završio Istoriju od njih.Verovatno je napadač sa nekog od privatnih fakulteta.Inače kod njega sam kući bio više puta kada god sam poslom prolazio ili Sabor u Guči pohodio.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.