Naprednjaci snimili spot podrške Vučiću da ostane na čelu stranke (VIDEO) 1foto EPA/KOCA SULEJMANOVIĆ

Članovi Srpske napredne stranke na društvenim mrežama objavljuju spot u kojem se od predsednika te partije, Aleksandra Vučića, traži da ostane na njenom čelu.

Vučić je više puta najavljivao da će otići sa te pozicije ali se to do sada nije desilo, i svaki put su najviši funkcioneri u javnosti govorili da on treba da ostane predsednik i pozivali ga da to ne čini.

Poslednji put Vučić je povlačenje najavio posle izbora i formiranja vlade, a naprednjaci su našli novi način da ga u tome spreče, pa su snimili spot kao da vode kampanju da Vučić ostane predsednik.

U spotu koji se može vodeti na društvenim mrežama glavne uloge imaju novi, mladi potpredsednici SNS Nevena Đurić i Vladimir Orlić koji šetaju do Skupštine Srbije i razgovaraju, a Đurić kaže:“Srpska napredna stranka sa Aleksandrom Vučićem na čelu piše novu istoriju Srbije. Modernu i savremenu, naprednu i prosperitetnu“.

A Orlić navodi da je SNS baš kao i sama Srbija pod vođstvom Aleksandra Vučića naučila da pobeđuje.

„Naučio nas je i pokazao kako da ostvarujemo svoje snove“, kaže Orlić.

Đurić dodaje da je „politika koju kreira Aleksandar Vučić faktor očuvanja mira i stabilnosti“.

„Štiti naše vitalne državne i nacionalne interese i obezbeđuje ekonomski i finansijski napredak i prosperitet. To je politika doslednosti i poštovanja međunarodnog javnog prava. To su razlozi zbog kojih želimo da Aleksandar Vučić ostane na čelu SNS“, objašnjava Đurić.

A Orlić zaključuje da je želja svih u SNS jedistvena, nepodeljena i snažna, da na čelu stranke ostane Aleksndar Vučić.

Prvi koji je dogao glas protiv odlaska Vučića sa čela stranke je Miloš Vučević, gradonačlenik Novog Sada, koji kako je Danas pisao važi i za njegovog naslednika na toj poziciji.

Zatim se oglasila i ministarka Zorana Mihajlović, ali i Marko Đurić, ambasador Srbije u SAD.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari