Nedeljković: Narod neće zaustaviti vodeni topovi, pendreci, batinaši u civilu ili uniformi

Kopredsednica pokreta „1 od 5 miliona“, za Danas, o tome da li će ići u zatvor zbog toga što je zameniku gradonačelnika Beograda, Goranu Vesiću, odnela jelku okićenu smećem

Ostavite komentar


  1. Tu gresite, Vucic se naucio iz Milisevicevog primera, i nece izgubiti vlast, jer ce u krvi ugusiti svaku pobunu, vidite primer Putina, Lukasenka, Hong Kong, Severna Koreja. U poliziji svi nacelnici su Vucicevi ekstremi, U vojsci skoro svi od kapetana pa navise i svi se spremaju za taj dan.

  2. Samo treba da se definitivno opredelite, koga kritikujete, vlast ili opoziciju, pa da vas narod ozbiljno prihvati.

  3. Iske delimično si u pravu al zaboravio si jednu jako bitnu stvar, ovo je Srbija i ovo je srpski narod, izborili smo se sa Turcima posle 500 godina pa cemo i sa ovima na ovaj ili onaj narod. Doci ce dan kada ce posteni narod reci dosta je i preuzeti stvar u svoje ruke a bas takav narod je najopasniji jer nemaju sa cim da ga ucene i nemogu da ga potkupe. Kad postenom covek bude dosta njihovih svinjarija niko ih nemoze spasiti

  4. Devojka ima mali logicki problem u glavi, problem da se jasno izrazi. Dakle, nije kaznjena zato sto je cistila Cukaricki rukavac (a „ocistila“ ga je tako sto je pokupila 10-tak komada smeca) nego zato sto je to smece ostavila u Pionirskom parku ispred gradske skupstine. Nije na odmet jasno atikulisati svoje misli ako imas nameru da ih izbacis u medije.

    Inace, akcija je sasvim legitimna, jasno je i da je pokrenuta da se pokaze nemar gradskih sluzbi a tuzba tih istih sluzbi prekrsajnom sudu samo govori da nemaju shlifa za postizanje pozitivnog imidza u javnosti. Da su presli preko ostavljenog smeca u Pionirskom parku niko se za 2 dana ne bi secao tog performansa, ovako je mlada aktivistkinja dobila veliki publicitet.

  5. Imate vi sreće što je Vučić na vlasti. Da sam ja na njegovom mestu, ti i tebi slični neradnici bi odavno bili u rudniku, kamenolomu, i sličnim mestima, dok ne propi*ate krv, pa onda ne bi bili večiti studenti kad izadjete. Srećom po vas, pa nisam vlast.

Ostavite komentar


Politika

UŽIVO: Poslanici i budući ministri provode Prvi maj u Skupštini, manji incident izazvao Novaković (FOTO/VIDEO) 10

UŽIVO: Poslanici i budući ministri provode Prvi maj u Skupštini, manji incident izazvao Novaković (FOTO/VIDEO)

Posle puna tri sata Miloš Vučević, mandatar za sastav nove vlade, završio je čitanje ekspozea na današnjoj sednici Skupštine Srbije koja je posvećena izboru vlade. Usledio je dug aplauz poslanika vlasti. Pred kraj njegovog izlaganja došlo je do incidenta, kada je poslanik opozicije Borislav Novaković vičući izašao pred mandatara. Rasprava o vladi je nedugo potom počela, poslanici i budući ministri provode Prvomajski praznik u parlamentu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.