Narodna stranka: Iz medija saznali za odluku SSP da predsednički kandidat bude Zdravko Ponoš

Ostavite komentar


  1. Ponoš za Predsednika a Rašković-Ivić za Premijera. Pa Šumadinci izvolite na glasanje?????

  2. Ovde neko prljavo igra. Neko se uplasio jakih kandodata opozicije, Aleksoca, Marinike i slicmo pa se pokusava kandidovanje vrlo slabog. Jasno kao dan o cemu se radi. Narodna stranka ne sme da odustane od Aleksica, po cenu raspada koalicije.

  3. Oni su toliko sigurni u pobedu na predsedničkim izborima da i ne obracaju paznju oko dogovora za kandidata.

  4. Da nije smesno bilo bi tuzno. Organizacija na nivou, sve sami neobavestajci kao da rade jedni drugima iza ledja.

  5. Sta vam kaze Djilas sto vas zaboravio? Moraju se informisati iz medija da bi bilo sta saznali.

  6. Nisam pročitao tekst do kraja. U ovom ludilu u kome narod živi, kombi strančice se sujetama nadgornjavaju i jedna drugu potapaju … I tako ćete pobediti Veličanstvenog … pameti nemate, tužno. Ako ovaj bude vladao koliko god, isključivi krivac tzv. opozicija (koje nema, po Andriću).

  7. Važno je oterati Vučića u drugi krug. Tu pomaže velika izlaznost i veći broj neukaljanih kandidata iz redova svih delova opozicije.

  8. Opozicione stranke su bas slozne kada iz medija saznaju ko ce im biti predsednicki kandidat.

  9. Pa juce nam je Vuk Jeremic objasni, da su se on I Djilas ujedinili I da ce da popede. Danas nam saopstava, da je saznao iz stamp, ko je kandidat opozicije za predsednika. Saradja opozicije je super. Ako ja tako I kooperacija za izbore onda znamo da njih nikako ne smemo da biramo.

  10. Ovo je sramota za Srbijance i Vojvodjane da im Atlagicev zemljak k bolesno ambiciozni lik uopšte bude kandidat za predsednika,,a kamoli
    predsednik.

  11. Pojavi se u medijima prvo da je kandidat. On ne zna nista o tome. Pitaju ga o tome on se uvredi. Onda podnese ostavku na sve funkcije tri meseca pred najvaznije izbore, kao razocaran. Nece da se pojavi na skupstini svoje stranke, medju svojim ljudima. I onda, puf, dva dana pre nego sto treba da se ustanovi merenjem da je najslabiji kandidat, predlaze ga druga stranka. Bas nema sreće, niko mu nista ne veruje.

  12. Bogami, lepa saradnja NS i SSP: valjda konacno imaju kandidata…Videcemo koga narod bira u Aprilu!

  13. Vidi se koliko su ovi iz Jeremićeve stranke „bitni“ Djilasu da ime kandidata koji je inače deo njihove stranke saznaju iz medija.

  14. A botovi firerovi, kreativnih imena liju krokodilske suze zbog nesloge u opoziciji .
    Ničija nije gorela do zore , pa neće ni Vučićeva. To je zakon prirode , ništa nije večito.

Ostavite komentar


Politika

Nekretnine od blizu milion evra Vjose Osmani i Prindona Sadrijua 9

Nekretnine od blizu milion evra Vjose Osmani i Prindona Sadrijua

Kosovska predsednica Vjosa Osmani prijavila je nekretnine u vrednosti od blizu milion evra u zajedničkom vlasništvu sa svojim suprugom i roditeljima njenog supruga, Prindonom Sadrijuom (Sadriu), u svojoj izjavi o imovini Agenciji za borbu protiv korupcije. Kallxo se bavio time.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.