Narodna stranka zahteva hitnu reakciju tužilaštva zbog Šešeljevog napada na Sandu Rašković-Ivić

Ostavite komentar


  1. Dzabe gluvom pricati i slepom pokazivati.Sve je to isti orkestar,samo sviraju na razlicitim instrumentima.A to sto je muzika bofl,krivi su slusaoci.

  2. Seselj koji godinama steti srpskom narodu i degradira Srbiju svojim izjavama i ponasanjem zasluzuje da po hitnom postupku se posalje u penziju i skine se sa politicke scene Srbije.Izgleda da takvo njegovo ponasanje nailazi na odobravanje onih koji bi tim njegovim ponasanjem trebali da se pozabave i sankcionisu ga sigurno se tako ne bi ponasao.

    1. Šešelj je najuspešniji projekat stare hrvatske službe bezbednosti. Zavrbovan u zatvoru u Sarajevu.Opasno je što su i drugi pod njegovim uticajem te je zapravo politički otac sadašnje garniture na vlasti. Samo tako tako mogu da se objasne njegova dela. Ja nisam do sada sreo čoveka koji je svojim ponašanjem i rečima više štete naneo Srpskom narodu od njega i njegovih učenika.

      1. Hrvatske sluzbe bezbednosti? I to u Sarajevu?. I to pre 40 godina?. Zamisli sluzbu koja je predvidela sta ce se desavati u zemlji Srbiji 20, 30, 40 u buducnosti. Masta je stvarni neverovatna.

  3. Frankištajn i nakaza državne bezbednosti tj, Jovice Stanišiča, a pri tome kukavica koja uglavnom napada žene. Eto šta je ostalo od Karlovac, Karlobag, Ogulin, Virokitica.

  4. Apsolutno sam protiv Šešeljevog načina izražavanja,a što se tiče dotične, menja mišljenje za 180 stepeni ,kako prelazi iz stranke u stranku.Čini mi se da je jedini predsednik stranke koji je isteran, to sve govori o njoj.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.