Nasilnici iz navijačkog i naprednjačkog miljea

Kako je Danas već objavio, svi nasilnici sa fotografija koje smo objavili su u direktnoj vezi sa SNS, a njima je omogućeno da neometano vrše nasilje pred policajcima koji su to sve vreme samo posmatrali
Danas identifikovao još dva napadača na novinare i građane tokom mitinga SNS

Ostavite komentar


  1. Ako su ovi neandertalci iz obezbeđenja S(n)S, onda to znači da S(N)S sa Vučićem na čelu ne poštuje zakone Srbije, jer dopušta da njihovo "obezbeđenje" ne radi po Zakonu o obezbeđenju. A ako može vučić da radi suprotno zakonu onda, valjda, možemo i moramo protiv zakona da radimo i mi Srbi. Bilo bi dobro da počnemo od poreskih zakona.

  2. Unostavate momku zivot. Ako vam je to cilj jer je samo odrzavao red i mir svaka vam cast. Ponlsite se sobom

  3. "kad““ drzava ““oce da te ubije,nema ti spasa",rece neko !!!!

  4. Ivo Andric, ,,Radjanje fasizma". Vreme knjige 1995. Zbirka eseja i napisa naseg ,,nobelovca" pisanih dvadesetih godina proslog veka.

  5. I sad, Božo Prelević nije bio u pravu. Napadači su otkriveni, ali neće biti kažnjeni, već nagrađeni. Zapravo, možda je Božo bio u pravu. Krajnji efekat je isti, nasilje i nepravda caruju u našim životima. Promene su neminovne! Biće, mora…..

  6. Kako je predsednik pažljiv čovek -trudi se da, nikako ne naruši ravnotežu između "Zvezde i Partizana",. zato angažuje i plaća i jedne i druge navijače. E to je karika (ravnoteža) koja nedostaje stabilnoj Srbiji.

  7. Народе време је да устане кука и мотика.Нама фашизам не куца на врата,већ их је развалио и увелико влада Србијом.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.