Nasilnici su u strahu, jer znaju da Srbija pobeđuje: SNS Kragujevac osuđuje napad na njihov štand

Ostavite komentar


  1. Ali ne zaboravite! Služiti se podmetanjem i lažima je takođe vid psihičkog nasilja

  2. Ovi su zaista prevazisli svaku meru,sami sebi ruse standove da ucare jos neki glas.Ponestaje validnih argumenata da je sve u reda sa njima na vlasti.

  3. sklonite taj kiosk i ne petljajte oko navlacenja podataka tzv glasaca na ulici.Glasanje nije buvljak.

  4. Kakvi li su ovi tzv. nasilnici koji su napali nasilnike veterane? Nasilnici juniori? Da li je kasno za njih na listi Srbija ima da nestane?

  5. СНС ОЛОШИ,ово вам је баш провидно јер народ зна,ко има своје хулигане са капуљачама.

  6. Eto, ja kao izuzetno miroljubiv i blag čovek moram da podržim nasilje protiv sns. Jednoatavno protiv njih je sve dozvoljeno, baś sve. Dotle je došlo. Recimo, uvek sam bio protiv nasilja policije nad groznim kriminalcima, uvek protiv bilo kakvog nasilja, ali ovo podržavam…Ovo je osim poraza društva i moj lični poraz. Strašno, znam, ali iskren sam…

  7. Ja razumem frku vladajuće stranke, ali ovo nasilje, pa iza štanda koliko žena samo, sramota….

  8. SNS saradjuje sa NATO, a NATO je bombardovao Zastavu, tako da cemu cudjenje, jos su i dobro prosli…

  9. Nasie ne podrzavam al ovo je cista laz ja nisam u nijednu stranku niti moja porodica a sve nas stavili u SNS oni misle da smo mi plesavi sve njihove saposlise samo im ostalo kuce i mace da zaposle jer nemaju vise koga iz porodice da zapisle.

  10. Nisam za nasilje a za glasanje jesam pa sve molim glasace da izadju i neka glasaju za svoje simpatizere da im niko ne krade glas a SNS je pre neki dan od vrata do vrata u Bg.isao i delio mef,cokoladice,neki prasak ,vino i misli sa tim ce gladove dobiti a upaljace sto su u to stavljali i hemiske ne rade pa vidite cime se sluze

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.