Nataša Vučković naslednica Šutanovca?

Od ponedeljka Demokratsku stranku vodi predsednik i Predsedništvo u ostavci

Ostavite komentar


    1. Svaka čast ako si član DS. Ja nisam i neznam dali oni imaju šanse sa bilo kim na čelu. Nije politika da se kritikuje Vučić. Već da narod bolje živi

  1. Mislim da u slučaju DS-a,uopšte nije bitno ko će biti predsednik,nego da li će se napraviti distanca od politike koju su vodili od 2003.do 2012..Isto tako jako je bitno da li će se stranka distancirati od pojedinih članova koji su se nalazili u GO.Ono što bode oči su pojedinci koji su obnašali pojedine funkcije na lokalu i koji su najveće zlo koje je zadesilo DS.Pričati o visokoj politici,a postavljati na direktorske funkcije razne šofere,za gradonačelnike likove sa završenom srednjom školom….itd.itd. da ne nabrajam više,dovele su ih ovde gde su.Mislim da je DS-u potrebno ono što Đinđić nije napravio 2006.,a to je lustracija.Kad očiste svoje redove i kad decentralizuju stranku,tek onda ću prihvatiti da oni žele nešto dobro ovom narodu,…do tada je sve šuplja priča i demagogija.Oni moraju da shvate da im glavni protivnik nije Vučić,nego sistem koji oni nisu hteli da menjaju,već su sve što je Milošević instalirao ’90-tih,preuzeli radi ličnih benificija….

    1. ,,Мислим да је ДС-у потребно оно што Ђинђић није направио 2006, а то је лустрација“. Како да направи ,,лустрацију“ 2006, када је председник Демократске Странке, др Зоран Ђинђић убијен 12. марта 2003 године. ?

      1. Ja stvarno ne razumem administratora.Lepo sam pustio komentar da se izvinim,jer sam napravio grešku i zahvalio se čoveku što je video istu.I naravno administrator ne pusti komentar.Koji si ti moron…Šta treba da pišem kao ovi botovi koje non stop puštaš…..Prijavi se za sendvič i zapamti.NIJE TEŠKO BITI FIN!!!!!!!!!

  2. Tamara Vuckovic??Bez harizme,bez liderstva u sebi a gorda,po malo dosadna..Svakako svi oni potroseni, a neki i ucenjeni..Mozda je ipak Balsa neko ko zasluzuje poverenje kada se govori o perspektivi DS..

  3. Mislim da je Tamara Vučković trenutno jedina osoba u DS-u koja bi bila u stanju da povrati stranku u život. Pitanje je samo da li će ona hteti da se prihvati te obaeze. Moj predlog za Tamaru je, da prihvati da bude predsednica DS-a pod uslovom da za nju glasa preko 90% biračkog tela.Samo sa tako jakim kredibilitetom može računati na uspeh.

  4. Djilas treba da preuzme DS i onda su opet u igri. Sve drugo vodi daljem urusavanju stranke.

  5. Natasa Vuckovic je Micunov covek sto posto, od glave do pete. Zato i dolazi da ugasi svetlo… Sramota sta su srebroljupci napravili od onakve stranke Zorana Djindjica.!!!

  6. „Lajte kere sela Jakobsfelda!“ Nisu pa(r)covi podavljeni 05. oktobra 2000. godine, što je bilo nužno (zna se ko ih je i sačuvao), potkožili su se, naduli od bahaćenja, pa seire zbog sudbine DS. Pa neće baš tako lako da ide; ima tamo još ljudi i žena koji se mogu boriti. Nataši, ako se odluči da predvodi DS, puno uspeha želim. Vreme je da malo i žene predvode bitku za čistiju političku scenu u Srbiji. Napred Nataša!

  7. Koliko će još godina proći da se konačno shvati da je „nasledjivanje“DS besmisleno?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.