NATO: Đurić ušao ilegalno, Tači nije imao odobrenje Kfora

Đurić: Preteći tonovi i neistine neimenovanih predstavnika NATO-a jesu nastavak nasilja

Ostavite komentar


  1. Treba preispitati Tacija zbog cega je upao u severnu Mitrovicu i hapsio Djurica i prebijao Srbe.

  2. Presmesno. U pratnji albanskih policajaca bila su i vozila Euleksa, kako to NATO objasnjava? NATO koji je sinonim za neistinu, podmetanje i zlocine nema legitimitet da se oglasava po ovom pitanju.

  3. Đurić tako nešto ne bi uradio,prvenstveno zbog svoje bezbednosti,a NATO neka priča šta hoće.

  4. Sama upotreba „Kosovara“ govori o licemerstvu NATO neimenovanih zvaničnika. Jer prvo, sam NATO je garantovao Srbima na severu „Duge cevi“ neće ni priviriti preko Ibra. Drugo, ti „Kosovara“ Albanci su delovali protiv izabranih predstavnika „Kosovara“ iz redova Srba. Samo njihovo delovanje na predstavnike vlade R. Kosovo, narodne poslanike, ministre i funkcionere republičke i lokalne vlasti je pre svega neustavno i direktno se kosi sa ustavom Republike Kosovo koja garantuje ravnopravnost Albanaca i Srba. I stvarno nas interesuje u svemu tome i stav glavnokomandujećeg NATO snaga na KiM i red bi bilo da se oglasi s’obzirom da je srpskog porekla.

    1. @Miodrag iz Peci-Da se Ja pitam,provokator kalibra Djurica,ne bi nikada usao u Kosovo.Gospon,svakom civiliziranom coveku je poznato gde i kako se prelazi granica izmedju dve drzave(to su vam priopcili i u NATO)!To sto vi Srbi ne priznajete granicu je vas problem,resavajte to sa vasim Vucicem.Kada(i ako resite problem),sve ex Republike SFRJ pruziti ce vam ruku pomirenja,u suprotnom,putujte onim vlakom(„Djuricev vlak) po Srbiji i objasnite vaskolikom srpstvu da je Republika Kosovo drzava!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.