NATO uznemiren predlogom da se formira vojska Kosova

Ostavite komentar


  1. Nemojte biti zabrinuti vec preduzmite nesto!Vreme je da pomognete Srbiji i da sprecite Albance u svojim namerama.Vlada Srbije cini sve da odrzi stabilnost dok se oni trude da je naruse.Reagujte i odrzite mir jer i mi necemo gledati mirno da se to desava.

  2. Svako normalan je uznemiren kada vidi da se stvara nova teroristicka oragnizacija u sred Evrope

  3. Upravo zbog ovakvih stvari i treba jacati Vojsku Srbije. Nadam se da ipak prevladati pamet.

  4. Voleo bih da mogu da verujem da je to iskrena reakcija NATO zvanicnika, jer mi je nelogicno i neverovatno da Taci tako ozbiljan i opasan potez povlaci bez znanja i odobrenja svojih patrona.

  5. Struktura, mandat i misija BSK su pitanja institucija Kosova u skladu sa njihovim Ustavom. Medjutim, ako mandat BSK evulira na način kako je predloženo biće potrebno da NATO proceni nivo njegovog angažovanja, posebno u oblasti izgradnje kapaciteta.NATO neće dati da se vojkska Kosova formira.

  6. I trebali bi da budu zabrinuti oni su krivi ze sve sta se desava na Kosovu.

  7. Mislim da je ovim NATO pokazao da smo jak igrač u svetu i regionu, otuda i odluka i suprostavljanje formiranju vojske samoproglašenog Kosova.

  8. Zabrinutost na najvisem nivou, ukoliko se to desi, Srbi na KIM ce ocigledno pakovati kofere. 🙁

  9. Nato je toliko uznemiren da verovatno ,nece preduzeti nista po tom pitanju.

  10. ako je nato iskreno uznemiren formiranjem vojske kosova , dovoljno je samo da se povisenim tonom obrate rukovodstvu kosova i od toga nema nista

Ostavite komentar


Politika

Posmatrači objavili izveštaj: Da li su izbori u Svilajncu bili pošteni? 10

Posmatrači objavili izveštaj: Da li su izbori u Svilajncu bili pošteni?

Na dan izbora, Centar za razvoj Pomoravlja imao je 46 akreditovanih i obučenih kratkoročnih posmatrača raspoređenih na svim biračkim mestima u Svilajncu, koji su proces glasanja pratili od momenta otvaranja biračkih mesta do zaključenja razultata glasanja na biračkim mestimaPosmatračka misija Centra za razvoj Pomoravlja, kao što je Daans najavio, po prvi put je 2. juna pratila opštinske izbore za odbornike Skupštine opštine Svilajnac. Po njihovoj oceni: narušavanje tajnosti glasanja, masovno neobjavljivanja zapisnika i funckonerska kampanja ugrozili integritet glasanja ali nisu presudno uticali na rezultat.

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.