„Ne davimo Beograd“ gradi objekat nasred Savskog nasipa (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Ко финансира ове људе? Неко је морао да плати материјал и превоз. Ова глупост од акције кошта бар 250€. Ова госпођа ако је већ нешто хтела да учини за свој град требала је да узме ту исту децу и да очисти неколико метара обале. Овако је чисто глупирање а резултати 0.

    1. Da očisti nekoliko metara ČEGA? Nikolićeve kuće od betona? Betonske i čelične ograde? Nasutih brda šljunka? Betonskih električnih stubova, koji na očigled svih kradu struju iz obližnje trafostanice? Treba imati bar malo mozga ili ne biti plaćeni SNS bot pa shvatiti da je ovo jedna simbolična politička akcija. Koja, Bole, ima za cilj da skrene pažnju javnosti na to da na jednom kilometru obale ima kumulativno bar 10 godina zatvora i milion evra kazne zbog mase prekršenih zakona. A policije i inspekcije ni od korova.

  2. A duz zemunskog keja,poraslo drvece u telu nasipa,posadjeno u vreme zutih-strucnjaka,bas kod spomen parka Nesvrstanima ( iz doba Tome Nikolica).Oba primera ,pokazuju da se ne valja dodvoravati tzv. gradjanima,jerbo nasipi i obaloutvrde nisu poligon za to…!!!

  3. Ovo je za svaku osudu. Ovakvo bahacenje ja nisam nikada do sada video i zaista smatram da nadlezne sluzbe treba sto pre da odreaguju i sprece ovu sramotu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.