Ne da(vi)mo Beograd: Moguća zabrana koncerta

Zvaničnik gradske skupštine Nikola Nikodijević najavio da se na Trgu republike organizuje izložba o Drugom svetskom ratu
Da li će u Beogradu za Dan oslobođenja, 20. oktobra, biti održane istovremeno vladine i opozicione manifestacije

Ostavite komentar


  1. Zašto prave cirkus od države i od grada. Stigao novac od Skota, Soroša i ostalih pa su odlučili malo da blate svoju državu. Tragikomično.

  2. Ova autisticna vlast kao i sve autoritarne vlasti ne MOGU da shvate da ce svioim siledzijskim postupcima uvek izazvati suprotan efekat! Imali smo vec kontrramitinge, pa znaju kako je proslo. Samo ce uspeti da i mene, staru i bolesnu izvedu na ulicu, da im kazem MUKA MI JE OD VAS!

  3. Pa sta oni misle da ce da im se dozvoljava sta god im padne na pamet zato sto imaju podrsku iz inostranstva? E pa ne moze.

  4. Ala ovi kopiraju Otpor sa kraja devedesetih pa to je strasno. Dosadili su vise sa svojim performansima.

  5. Ako ste potplaćeni to ne znači da možete da radite šta hoćete, postoje dosta pametnije i bitnije stvari od vašeg koncerta.

  6. Pa vama se mogu priključiti samo maloumni istomišljenici koji su zaludni i nemaju nikakvu perspektivu u životu.

  7. I treba da zabrane, jer niste pozvali najvece estradne zvezde, Sesu i Papalukasa. Kada bi oni bili najavljeni, ne samo da ne bi bilo zabrane, vec bi na protestni koncert dosao ceo drzavni vrh. To je potez, koji morate da napravite.

  8. Bogami ga davite vi ste kao i otporaši, isti motiv imate ato je skidanje sadašnje vlasti, mislili ste da ćete uspeti kao 1999 godine, e pa više teško. Ovo je samota da ste toliko protiv investicija, novih radnih mesta. Tužilaštvo će rešiti sličaj Savamale.

  9. Ovo im nije trebalo !!! Sada će na koncertu biti 50 000+ ljudi, ko zna šta može da se sve desi…Živi bili,pa videli- botovi, vidimo se tamo,svakako…

  10. pre dve godine beogradske vlasti 20. oktobar slavile 16. oktobra СУШТИНА ПРИЧЕ.

  11. MA PUSTITEIH ZAVRSICCE KAO I *DOSTA NAM JE BILO* LOPOVI I NERADNICI TREBA DA OTMU NEKU KINTU.

  12. Ko im brani da demonstriraju na Savamali, zato su i osnovani, ili je to bila samo laž?

  13. Više nisu inicijativa, sada su politička stranka i neka se tako ponašaju, ne mogu biti na dve stolice.

  14. Ako zabrane- jos bolje, ici cemo u protestnu setnju! Pa nek krenu na nas sa vodenim topovima i dokazu da su gori od Milosevica!

  15. Dosadili su više, pa zar treba da se svi skolne da bi oni pravili koncert, može koncert da se održi i na dugom mestu, još nije kasno da se organizuju.

  16. Realno ovaj koncer može da se održi i na drugom mestu, još ima vremena da se organizuju.

  17. Auuu, Mali će da dobije svoju paradu ili je on samo organizator parade za Velikog! Oće Veliki i Mali da obuku uniforme da se podsetimo na nekad?

  18. Mislim da je i bolje da zabrane, koncert i ovako su više svim dosadali, sa protestima.

  19. Stara dosovska tehnika a? Zamajavanje naroda koncertima i cime ne,a onda kao i septembra 2000te namestanje izbora?

  20. Užas od komentara! Od ovih SNS botina ne može da se diše! Botine sendvičarske, najgora mutant-sorta podrepaša.

  21. I treba da se zabrani, pa ne može se dan oslobođenja Beograda proslavljati protestom, to stvarno prelazi granice zdravog razuma.

  22. Udaviše nas više sa tim protestima i sa kvazi brigom za nekakva građanska prava, a svi znamo po čijem nalogu rade i šta im je cilj. Haosa u Srbiji neće biti i kvit!

  23. Lepo je hrvatski premijer ove protestante nazvao sakom jada i nije pogresio. Oni su nasli da sebe porede sa Predsednikom Putinom! I da zbog njih gradske vlasti odlazu tradicionalnu velelepnu manifestaciju povodom oslobodjenja Beograda? Oslobodicemo Beograd i od njih koji napadaju strujom neduzne milicionere.

  24. Koga briga za vas koncert a i ko da su to neke grupe ,tanko brate za protest,a i vas je je termin sa predumisljajem u to vreme ,znali sfe unapred pa ajd da nam zabrane ,dobro zvuci ,da nije tuzno bilo bi smesno.

  25. Nije mi jasno da ovi botivi se toliko prave blesavi, pa misle da su isvi oko njih. Koga tapšu po leđima, hvale na sva usta, sa kim se ljubi Angela Merkel, kome je savetnik bio Toni Bler , ko je učestvovao na humanitarnoj večeri Bila Klintona,svakoga dana ili primi nekog iz sveta,ili je on nekome gost.Pa koje ovde onda lud, Vučić ili vi njegovi botovi, ako ipored tako bliskih odnosa sa tako važnim ljudima iz sveta, neko plaća opoziciju, onda bravo za opoziciju,malo razmislite pre nego što bilo šta prokomentarišete. Što se tiče, zabrane koncerta, pa to je već viđeno,sve smo mi to prošli i doživeli, sila i moć nije privilegija samo Vučićeve vlasti. Preživećemo mi i Vučića,a ovi oko njega su toliko Mali, da ne vredi ih ni spominjati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.