Ne davimo Beograd: Saradnja Đilasa i Vučića je igranje izborom voljom Beograđana

Ostavite komentar


  1. Odakle ovima uopste ideja da je dogovorena koalicija u Beogradu izmedju Vucica i Djilasa

  2. Razgovor,makar i nepotreban, nije isto sto i saradnja,pogotovu sto je Djilas satanizovan kao ni jedan politicar u nasoj istoriji!

  3. Za NE upućene. Vučić je postavio Djilasovu ženu (bivsu) na super atraktivnu poziciju i to joj pre nekoliko godina. Oni su ista ekipa. A i lideri su stranaka koja u vrhu imaju brdo preletaca.

  4. Jadno! Kao ljubomorna deca. Govore o Vučićevoj infantilnosti, potrebi za demokratijom, a jedino ih je strah da neko drugi ne preuzme mrvice iz njihovog peska. Milion stranaka, milion koalicija i sve u strahu od ukrupnjavanja. Nije njima do demokratije i slobode izbora nego nemaju drugo radno mesto. Svuda bi trebalo nešto da rade, a ovde kaputić i prazne fraze, pa se i mami i komšijama čini da su na dobrom putu, a Srbija kopa kanal do središta zemlje.

  5. Levičari Če Gevara stila. Misle da su već uspeli u životu.

    Da sam Vučić priznao bih poraz u Beogradu, sledeći izbori na proleće. Ispao bi demokrata, a opozicija ne bi ni konstituisala vlast ili još gore raspala bi se za tri meseca kao koalicija Zajedno 1997. Onda bi na sledećim izborima SNS glatko pobedio. To bi meni bila lekcija iz 1996.

  6. Kako niko nije svestan da bi Djilas da je sam samcijat odneo bi pobedu, mozda jako tesnu ali bi mozda odneo , ali on nije sam , ovako, nista se ne zna , naravno ako bi bilo izbora u Beogradu, zato mora da pazi sa kim je, to je najvaznije a i posle ako bi pobedio mora da pazi kako radi , mislim da je vredan i radan ali saradnici kakvi bi mu bili to on sam ne zna , da se okruzi samo ne spletkarosima vec onima koji zele da rade posteno .

  7. Dogovor da jedna diktatura smeni drugu.A institucije, demonmokratija,zakon ustav nista.Kao u vreme Milosa Obrenovica I Tome Perisica..

  8. Gospodo, davite koga god hocete, samo mollim Vas, NE davite Dragana !!
    Dragi Dragane, puno te voli i pozdravlja, zauvek tvoj
    Dandio..

  9. Da li je Vucic pitao Djilasa gde cuva onih 690 miliona eura
    Radi vlasti udruzili bi se sa djavolom jer ce tako lakse uvesti sankcije Rusija

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.