Ne davimo Beograd: Slučaj Belivuk dobrim delom sukob unutar SNS

Ostavite komentar


  1. Kriminal je kriminal i svaki je isti, a protiv svakog se valja boriti!

  2. U svakoj stranci ima kukolja, držati sve pod kontrolom nije lako. Najbitnije je da se krivci sankcionišu. Guranje pod tepih ništa ne može dobro doneti.

    1. Nije lako, pogotovo ako je stranka sastavljena isključivo od kukolja.

  3. Slažem se sa ovim zaključkom „Ne davimo Beograd“ i jedva čekam rasplet, da vidimo ko će koga, tj. ko će kroz sito da se provuče, a ko ne… Najkrupnije zverke, bi trebalo da su već spakovale kofere (i koferče, i koferče), a oni sitni lopovi naći će uhlebljenje u nekim novim strančicama ili će se povući u ilegalu. Jer ovo jeste početak kraja i SNSa i A. Vučićeve predsedničke karijere.

  4. Svako ko ne radi po zakonu biće priveden pred sud, ne vezano iz koje je stranke.

  5. Ovde se i radi o tome da se očiste kriminalom i korupcijom zaražene strukture vlasti, to niko ne spori.

  6. Jako je i bitno da iz tog sukoba kao pobednici izađu oni koji se bore protiv klanova i kriminalaca.

  7. Svaka organizacija ima izdajica medju svojim redovima pa tako i sns, verujem da ce odgovarati na sudu

  8. Po čemu je mišljenje patkara bitnije od stava koje je država javno iznela kada se radi o ovim kriminalcima, ako sam dobro razumeo ono što je Vučić rekao posle sednice, priznali su da su pojedine strukture baš infestirane kriminalom i korupcijom i da se upravo radi da se to očisti, kroz taj pravni mehanizam, već se ispituju čak i neki ministri.

    1. Sa sve vise izjava, to je manje podrske opoziciji. Nekad je pametnije cutati.

    2. Koji pravni mehanizam, čoveče?! Eeeej! Nema ovde pravnog mehanizma, već ima samo „kako Vučić kaže“. Veruješ u ono što je država javno iznela? Naivčino naivna. Stvarno misliš, Care, da će javno da iznesu svoj prljavi veš?

  9. To nije tačno to je pokušaj tajkuna da se vrati na vlast. tajkuni su zaista preterali, i sada opozicija jedva dočekala da optuži SNS.

  10. Kada svoju kuću čistite od kriminala,onda ste do života vi vladar.Tako da čišćenje sopstvenih redova je nagrada a ne kazna kako vi nezavisni novinari tumačite.Demokratska stranka nije imala čišćenje pa su nju počistili,i nije šteta što su DS počistili nego je šteta šta su Srbiji uradili.

  11. Naprofesionalne su izjave ovakve, jer stete samo opoziciji, ko ce nakon hapsenja da veruje da neko ko hapsi mafiju radi sa njima?

  12. On hapsi mafiju, a Vuletic sa njima caska. Ko je tu onda sumnjiv?

Ostavite komentar


Politika

RIK imenovao 11 novih poslanika, umesto onih koji su podneli ostavku zbog nove Vlade 7

RIK imenovao 11 novih poslanika, umesto onih koji su podneli ostavku zbog nove Vlade

Republička izborna komisija (RIK) imenovala je na današnjoj sednici 11 novih poslanika u Skupštini Srbije, koji su popunili mandate upražnjene ostavkama budućih članova Vlade Srbije.Novi poslanici sa liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", ispred Srpske napredne stranke, biće Igor D. Jakšić, Dane Stanojčić, Tatjana Petrović Stojković, Mladen Grujić, Nikola Bokan i Branko Vujković.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.