„Prvo dugme Srbije“: Ko je Nebojša Košutić, ambasador Srbije u Poljskoj, o kome bruje društvene mreže?

Ostavite komentar


  1. I zaboravljate da napisete da je lik sin budimira kosutica , penionisanog prof na pravnom fakultetu i bivseg min spoljnih poslova bivse RS KRAJINE

  2. Ma čovek nesporno kvalifikovan, ali kako pohadjati dve diplomatske akademije a da baš ništa ne znaš o protokolu?! Tako i naša ambasadorka u Zagrebu nedavno predaje akreditive predsedniku države u stilu „evo, baš sam krenula na plažu pa da vam

  3. Dobro, iz biografije se vidi da je karijerni diplomata i da nije,, zaslužni“ kadar. Važno je kako radi a ovo je samo mala greška.

  4. Poznajem gospodina licno.
    Arogantan, nadobudan i poslusan. I sve deblji.
    Slika i prilika uspesnog diplomate zemlje Srbije.
    Sramota.

  5. Realno, plate su im bedne, u odnosu na troskove drzava gde zive..
    Ako Vucko prima 1200e, i hvali se tom mizerijom, dobro je sto uopste ima sako. Od mature.

  6. Slazem sa Cecinim komentarom o Nebojsi Kosuticu. Uvek iznad drugih,nadobudan. Profesor Budimir Kosutic bio je susta suprotnost i nije mi jasno zasto se ni u jednom pogledu nije ugledao na njega.

  7. 1) otac mu je prof dr Budimir Kosutic. Profrsor Pravnog, na kome je sin diplomirao i magistrirao. Kao kadar SPS, Budimir je bio ministar u Vladi Srbije. Prijatelj I. Dacica
    2) prof dr B. Kositic je zeleo da bude SPS ambasador u Izraelu 1992. Nazalost, otisao je u Tel Aviv da ceka agreman, tako da ga nikad dobio nije (pa ni postao ambasador)
    3) sin Nebojsa je drug Borka Stefanovica, mada ostao veran SPS-u

  8. Šts je čudno? Vučić i ekipa je pretvorila ovu nikada državu u seosku kafanu. Pogledajte samo njegove pulene u Skupštini. Naravno Palma i Rističević se nikako ne mogu izostaviti kao unikatni primerci.

  9. Bijelo dugme? Šta bi dao da si na mom mjestu, da te mrze a da ti se dive 🙂 naglasak na dive

  10. Nije rečeno da je on sin Budimira Košutića, koji je kopao i nogama i rukama da ga ubaci u Ministarstvo spoljnih poslova i to je i uspeo. Nadam se da sada Budimir Košutić više ne kuka kako mu sin nema da jede mesa, što je stalno stalno ponavljao 1990 – tih godina.

Ostavite komentar


Politika

Proglašena lista dr Dejana Žujovića 8

Proglašena lista dr Dejana Žujovića

Gradska izborna komisija (GIK) saopštila je danas da je usvojila rešenje o proglašenju izborne liste broj 4 Grupa građana - Zeleni Beograd - Kad ako ne sad - Dr Dejan Žujović za beogradske izbore 2. juna.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.