Nebojša Krstić o tvrdnjama da je njegova firma od RTS dobila višemilionski posao: Nemam veze sa RTS, nemam agenciju, a Marinika Tepić radi prljavi posao za Đilasa 1Foto: FoNet/Aleksandar Mijailović

Po običaju, Marinika Tepić izgovara laži i budalaštine. Nikakve veze nemam sa RTS-om, a nemam ni agenciju – komentariše za Danas Nebojša Krstić, marketinški stručnjak, tvrdnje potpredsednice Stranke slobode i pravde, Marinike Tepić da je firma Nova communications, koju su osnovali Nebojša Krstić i Jasmina „Džesi“ Stojanov, dobila od RTS 2022. godine posao vredan više od 1,7 miliona dinara.

Ona je na Tviteru objavila navodni ugovor, na kome se navodi da je Javna medijska ustanova Radio televizija Srbije od firme Nova communications naručila uslugu pod nazivom „Medijsko planiranje i praćenje sa analizom“, za koju je procenjena vrednost, na ugovoru koji je objavila Tepić, od 1.728.000 dinara.

Nebojša Krstić u pisanoj izjavi za Danas to oštro demantuje.

– Ali nije Marinika Tepić kriva. I ona je žrtva Dragana Đilasa koji nju tera da radi prljave poslove koje on neće ili ne sme. Ona je samo Đilasova potrošna roba koja će biti zamenjena kad se previše obruka – zaključio je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari