Neizvesno ko će biti kandidat naprednjaka

Kampanja u Kragujevcu počela još prošlog meseca

Ostavite komentar


  1. Koliko besislica ima u ovom tekstzu, koliko pljuvačine na ljude…I to pše osoba koja bi morala da se pokrije ušima ,jer je ona bila deo vlasti u vladi Verka Stevanovića,kada je primala izmedju 40 i 60 hiljada „funkcinerski dodatak“(ili platu),a istovremeno radila kao novinar – dopisnik Danasa!Moralno,etčki i profesionalno,zar ne! Molim urednike Danasa da tekstove ovog gospodina reduguje pažljivije,očisti od poštapalica svojstvenih novinarima proizvedenih u tkz „fabričkoj štami“(Zastavi).Radi kribilteta Danasa treba osobu koja je potpsala ovaj tekst da „mržnja nije dovoljna da bi čovek bio novinar“.

    1. Једина добитна комбинација за СНС у Крагујевцу је Верко Стевановић. Показало се да његова енергија и способност недостају Крагујевцу. Петар Веселиновић није дорастао да води неку Месну заједницу, а камоли Крагујевац. Уз то, Веселиновић је лагао овдапњу јавност, као члан Градског већа, износећи своје „стручно мишљење “ да Крагујевац није презадужен. ПОлазало се да је лагао.

      1. „Jedina dodatna kombinacija za Kragujevac je Verko Stevanović, njegova energij je izvanredna“,kaže komentator! Da, u 75 godini . Samo Rade zaboravi u koliki finansijski mulj je Verko sa svojim mentorom Mladjanom Dinkićem(u KG. je na vlasti bio URS ,a Verko je bio potredsednik tog zločinačkog URS_a) ostavio grad. No, bez obzra na to, poštovni čitaoc, ne nasedajte na spinov autora ovog teksta koji je pre nekoliko godina objavio u svom listu opširn tekst da je u KG. obnovljena Štafeta mladosti i da je „juče“ ponovo krenula iz Kragujevca!

        1. Neka Verko krene stopama Boška Ničića, gradonačelnika Zaječara. Njih dvojica su inače u prošlosti bilo na istoj strani (DOS), pa ako Ničić može u SNS, može i Verko

Ostavite komentar


Politika

Kako je socijalistkinja kritikovala opoziciju u Skupštini? 8

Kako je socijalistkinja kritikovala opoziciju u Skupštini?

Šefica poslaničke grupe Socijalističke partije Srbije (SPS) Snežana Paunović kritikovala je danas opoziciju, ali i vlasti pre 2012. godine i istakla da u ekspozeu mandatara za sastav Vlade Srbije Miloša Vučevića nema ničega što bi neko mogao da kritikuje, pa je kritikovan on lično.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.