Nemačka: Rešenje da nađu Srbi i Albanci

Ostavite komentar


  1. Tu se vidi ko izdrzi Srbiju,taj gospodin iz AFD je naj veci nacist u Njemacku i pro Hitler,tacno je da su dobili 10% i usli u parlament ali vam garantujem da nece dugo da ostanu.Samo gledajte ko vas izdrzi Rusija -diktatorska zemlja,Kina koministicka i diktaorska zemlja,Severna Koreja Diktatorska zemlja Kuba diktatorska zemlja Belorusija diktatorska zemlja i.t.d.Stavite sami u to pitanje sta nije sa vama u redu odgovor je obican i vi ste tako isti

      1. Pa, to, što sve komšije „mrze Srbiju“, nije problem Srba već onih koji mrze?! To je, poštovani goispodine Albanac treška patologija, koju, posebno vi Albanci smatrate vrlinom. Ranije ili kasnije, moraćete na lečenje.

    1. Tako je, Florine, reci nam!
      Reci nam, Florine, da smo nacisti dok ti na 100 km od kuce sede trgovci organima, oruzjem, drogom i ko zna jos cime!
      Reci Spaniji, Kipru, Rumuniji, Grckoj i Slovackoj da su diktatorske zemlje takodje!
      Reci nam da smo diktatori dok vas podrzava zemlja koja je razorila skoro pa ceo Bliski Istok, Sever Afrike u poslednjih dvadeset godina. Tako je, Florine!
      Vi ste demokratija u kojoj se pravoslavni hramovi ruse ili preimenuju u dzamije/katolicke crkve.
      Zato vam i drze vise jer ste demokrate!

    2. ali im jedna država nije dovoljna, želeli su da otmu KIM, porušili su srpska groblja, popalili srpske kuće, silovali žene, ubijali decu i starce, palili i rušili srpske crkve…Niko za zločine koji su činjeni nad srbima na KIM nije odgovarao, niti će odgovarati, jer svedoci nestaju i niko ne otkriva počinioce tih zločina. Dobro je da ste vi neka fina gospoda, da se razlikujemo. Makedonci i Crnogorci su se zaleteli, mislići da će vaš apetit biti zadovoljen otimanjem KIM, da nećete tražiti delove Makedonije i Crne Gore. Kladim se da će vremenom i te teme biti na dnevnom redu. Oni koji su podržali stvaranje Velike Albanije neće stati na pola puta. Oni koji su uništavali dokaze iz Žute kuće i koji nisu našli i procesuirali ni jednog kupca organa koji dolaze iz Žute kuće nisu neki fini administrativci…Sto puta ponovljena priča o srbima ne može da pobije činjenicu da su srbi skoro pa istrebljeni u Hrvatskoj i na KIM.

      1. Kad citam tvoj komentar sve mi se cini da pricas sto su uradili Arkanovi i Milosevcevi ljudi na Kosovo, ali ajde komso citaj nezavisne novine ili gledaj report od UNHCR i sve ce da ti bude jasno, ili pitaj sebe zasto vas sve komsije mrze.

      2. Sto se desilo tokom ratova u Balkanu ceo svet zna istinu, samo vi Srbi verujte u laz ili se samo pravite da ne znate, gledajte UNHCR mrtvi u Hrvatsku, Bosnu pa i u Kosovu i bice ti jasno ko je sto uradio i ne citaj samo RTS novine! A sto se tice Srba u Kosovo oni su prodali sve sto su imali sa debelim novcemi i otisli su u Srbiju, kupovali su stanove i mesto na posao..itd znas da ja pricam istinu ali ti moras da se probudis, vidis da ni Crna Gora ne voli da ima posao sa vama.

    1. Niti je u Nemačkoj moguća proHitlerova stranka, niti je ovaj poslanik neonacista. Govorite iz zlobe i neznanja.
      On je desničar po svom evroskepticizmu, bio je protiv evra kao valute u Nemačkoj, i traži zabranu nošenja burki, što su već usvojile neke zemlje EU.
      Po snazi su treća partija u Nemačkoj kao reakcija Nemaca na politiku Angele Merkel, koja je omogućila ulazak u Nemačku više od milion tražilaca Azila od 2015.god.

Ostavite komentar


Politika

Vučević u dužini ekspozea nadmašio Brnabić, ali ne i Vučića 10

Vučević u dužini ekspozea nadmašio Brnabić, ali ne i Vučića

Iako je ekspoze nove vlade mandatar Miloš Vučević čitao čak puna tri sata, nije nadmašio uzora i bliskog saradnika, Aleksandar Vučića, koji je za svoju drugu vladu 2016. napisao čak 450 strana teksta, a iznošenje skraćene verzije od 260 strana trajalo je oko šest sati rekordno u odnosu na predstavljanje programa svih vlada od demokratskih promena naovamo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.