Nemačka štampa: EU samo čvrstom rukom može da „pripitomi“ Vučića

Ostavite komentar


  1. Povlačenje sa Kosova ili čvrsta ruka za pregovore.Imate 2 kontradiktorna teksta jedan ispod drugog.Odlučite se.

  2. Nece vi njega da rusite, on vam je idealan ludak koji patoloski mrzi Srbiju i narod koji zivi u njoj, isto kao i vi, tako da vam apsolutno odgovara. Naprotiv, vi ga cuvate kao vasu dragocenost.

  3. Neka pripitome prvo sebe i svoju zajednicu pa onda druge da pripitomljavaju. Prvo neka reše probleme u svom dvorištu

  4. Sta ocekivati od Nemacke, njena politika prema Srbiji i Srbima se ne menja vec 109 godina. Tolike mrznje iz Berlina vise od jednog veka

  5. Necete vi njega da dirate dokle god vam treba da unistite ovu zemlju i narod.

  6. Možda i uspete da ga „pripitomite“.
    Ali vam posle ostaje mnogo veći problem.
    Trebate pripitomiti i kompletan srpski narod.

  7. @ Slavko
    Bravo! ti si u jednoj recenici prepoznao citav problem Srbije.
    Za tvoju informaciju – Ja poznajem vec decenijama Srbe na radu u Nemackoj. Vrlo pitomi ljudi, posteni, korektni, vredni, poslusni i dobri radnici. Ne pitaju i ne zanovetaju oko plate, a na radnom mestu gde Svaba okom tu Srbin skokom.

  8. Dodao bih poslednjoj recenici u clanku zapetu i sledece reci – pa ce nam Djura oprostiti sto nas je tukao.

  9. Očigledno je dasu i ovaj tekst izmislili tajkunski mediji, a sve uvek iz istog cilja, da predstave rad Aleksandra Vučića u najgorem svetlu.

  10. Ovde ima vise proruskih komentatora nego na tv pinku. Nisam znao da botovi rade i ovde.
    PS.
    Iako je demokratski izrazavati svoje stavove, ipak izvrsiti cenzuru urednika. Neka se oni oglasavaju na nacionalnim frekfencijama koje su u njihovom vlasnistvu. Protivnika mozes pobediti samo njegovom taktikom i to u jacem tonusu. Kulturno i demokratski se ne moze sa „ovima“

  11. Šta Srbija dobija ako uvede sankcije i prizna KiM. Društvo sa zapada, znate vi da se bez Srbije ništa na Balkanu ne može rešiti, onda lepo dajte nešto srbima, a ne samo ih cepati i gušiti njihov narod i njihove slobode širom bivše Jugoslavije.

  12. Ma samo sankcije uvedite
    Pa da vidiš kako se
    Menja politika prema rusiji i kini .
    Vize .
    Pa nema više letovanja na nato moru .čujem da je sibir lep u ovo doba godine …

  13. nemoze vucic da odabira sam eu gde je tu 7miliona srba,a vi sto mislite da sa nama mozete da radite sta vam se prohte to necete moci gospodo evrope

  14. Kad su nama nemci nesto lepo uradili kamo srece da nikad neudjemo u evr. Uniju polako nas osvajaju to je i vrapcima na grani jasno sto dalje od nata i eu.

  15. Sta ima EU da pripreti kad je vode fasisti a radi po diktatu amerike,a i oni uskoro se raspadaju zbog halapljivosti…

  16. Hm, u Nemackoj novinari daju domace zadatke politicarima sta trebaju da rade. A politicari njima kako to treba da bude.

  17. „Srbija sa Vučićem,teško da će ući u EU!“-Austrijski stručnjak,pre nekoliko godina!-Ja bih dodao – nikad!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.